Hyppää sisältöön

Henkilöstökoulutus

Kirkko huolehtii seurakunnan työntekijöiden kehittymisestä kirkon työn ammattilaisiksi ja erityisasiantuntijoiksi tarjoamalla henkilöstökoulutusta.

Henkilöstökoulutus tukee ammatillista kehittymistä

Suomen evankelis-luterilainen kirkko huolehtii seurakunnan työntekijöiden kehittymisestä kirkon työn ammattilaisiksi ja erityisasiantuntijoiksi tarjoamalla henkilöstökoulutusta. Kirkon koulutuskeskukselle (KK) on annettu henkilöstökoulutuksen koordinaatiotehtävä ja se julkaisee Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin.

Henkilöstökoulutusta on tarjolla eri tehtäviin ja työuran eri vaiheisiin. Koulutuksissa huomioidaan seurakuntien elämä ja toiminta sekä työelämästä nousevat ja ennakoidut osaamisen tarpeet. Monet koulutukset ovat moniammatillisia.

Henkilöstökoulutuskalenterin (koulutuskalenteri.evl.fi) lisäksi KK julkaisee tilauskoulutustarjonnan ja tiedot verkostotapaamisista (ent. neuvottelupäivät).

Koulutusta järjestävät Kirkon koulutuskeskus ja muut Kirkkohallituksen yksiköt, hiippakunnat sekä kouluttavat laitokset ja järjestöt.

Sivun lyhytosoite: evl.fi/henkilostokoulutus

Tapahtumat

null Kirkon koulutuskeskuksen koulutusten lähijaksoja muutetaan etätoteutuksiksi 12.3.-3.4.2020

Kirkon koulutuskeskuksen koulutusten lähijaksoja muutetaan etätoteutuksiksi 12.3.-3.4.2020

Julkaistu 12.3.2020

Kirkkohallitus on 12.3.2020 antanut ohjeet koronaepidemian torjuntaan, joiden perusteella Kirkon koulutuskeskuksen vastuulla olevien lähijaksojen toteutusta muutetaan toistaiseksi 13.4.2020 asti. Koulutuskeskuksen koulutusten lähijaksoja toteutetaan etäopiskeluna verkossa. Joitakin koulutuksia siirretään myöhempään ajankohtaan. Muutokset koulutusten toteutuksissa ilmoitetaan suoraan osallistujille.

Tarvittaessa voimassaoloaikaa pidennetään. Olemme varautuneet siihen, että vastaavat järjestelyt koskevat myös huhtikuuta ja mahdollisesti myös toukokuuta. Tämä sama linjaus koskee myös Kirkkohallituksen organisoimia kokoontumisia ja koulutuksia.

Kari Kopperi
Kirkon koulutuskeskuksen johtaja
koulutuskeskus@evl.fi

 

Tiedotetta päivitetty 20.3.2020

 

Takaisin