Hyppää sisältöön

Milleniaaliprofiilit seurakunnissa -webinaarit

Nuorempien sukupolvien elämäntavat ja arvot haastavat kirkon kuten monta muutakin perinteistä instituutiota. Näistä nousevat valinnat ja kirkon toimintakulttuuri kohtaavat huonosti tai ei ollenkaan. Tämä näkyy esimerkiksi kirkon uusimmassa nelivuotiskertomuksessa ja varmasti myös seurakuntien elämässä.

Yhteisöllisyys - yksilöllisyys, hengellisyys - henkisyys, paikallinen - globaali. Tässä monta erilaista teemaa, joille asettuminen avaa 18-40-vuotiaiden elämää ja antaa mahdollisuuksia tutkia oman seurakunnan työtä.  

Miten asetumme dialogiin z- ja y-sukupolvien arvojen ja valintojen kanssa ja minkälaisia uusia mahdollisuuksia kirkon työstä tässä avautuu? Miten jaamme löytöjämme toisten seurakuntien kanssa ja mitä opimme toistemme onnistumisista? 

Tervetuloa webinaariin, jossa esitellään milleniaaliprofiileja ja segmentointityövälineitä eri alueiden näkökulmasta. Tavoitteemme on, että mahdollisimman monessa seurakunnassa millenniaaliymmärrys lisääntyy, ja tämä näkyy toiminnassa ja sen suunnittelussa. Toivomme, että syntyvää tietoa, ajatuksia ja kokeiluja voidaan jakaa myös toisten seurakuntien kanssa mahdollisimman laajasti. Näin olemme yhdessä luomassa milleniaalien kirkkoa.  

Webinaareja järjestetään syksyllä 2022

Teams linkki webinaariin lisätään tälle sivulle.

 

Lisätietoja:

jari.pulkkinen@evl.fi

jussi.laine@evl.fi 

Jos olet kiinnostunut saamaan seurakunnalle esittelyä, ota yhteyttä.

 

Liitteet

Päivitetty