Hyppää sisältöön

Opas omannäköisiin ristiäisiin

Vauvan ensimmäinen juhla – opas omannäköisiin ristiäisiin on Vauva-lehden väliin ja Vauva.fi-sivustolle tehty kaste ja kummius -teemainen liite, jota on jaettu esim. neuvolayhteistyössä, perhekerhoissa ja kohderyhmää tavoittavissa tapahtumissa. Liitettä on lähetetty seurakunnista myös perheisiin, joihin syntyy lapsi.

 

 

Kirkkohallitus tuotti kasteliitteen yhdessä Sanoma Oy:n, Vauvan toimituksen ja seurakuntien kanssa. Liitteen digitaalinen versio lanseerattiin 14.2.2019, kun Vauva-lehden painos liitteen kanssa ilmestyi. 

Liitteen pääkohderyhmänä olivat ensimmäisen vauvansa saaneet tai odottavat vanhemmat, erityisesti äidit. Laajempana kohderyhmänä kummit ja muut ristiäisiin osallistuvat sekä nuoret perheelliset ja perheestä haaveilevat. (Sisällöissä on haluttu puhutella monenlaisia perheitä ja kielessä ja kuvituksessa on pyritty pois ydinperheajattelusta ja muista stereotypioista. Sisältöjä on kohdennettu niille, joille kastepäätös ei ole itsestään selvä ja jotka pohtivat perusteluja kasteen valitsemiselle.)

Lisätietoja: henna.ahlfors@evl.fi, p. 050 326 9012

Päivitetty