Hyppää sisältöön

Kummipäivä

Kummius on positiivinen juttu, parhaimmillaan elinikäinen ystävyyssuhde kummin ja kummilapsen välillä. Valtakunnallisen kummipäivän ideana on tarjota mahdollisuus yhteisen ajan viettämiselle kummin ja kummilapsen kanssa.

Tavoitteena on, että seurakunnat järjestävät valtakunnallisena kummipäivänä, kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina (5.6.2022), yhteistyössä paikallisten toimijoiden kuten yritysten, urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa erilaista toimintaa ja ajanviettämisen mahdollisuuksia.

Kummipäivän toteutus voi olla mitä vain paikallisen kauppiaan kanssa sovitusta kummipäivän tarjouksesta aina erilaisiin retkiin ja huvipuistoyhteistyöhön asti. Yhteistyötä voi tehdä yhden tai useamman toimijan kanssa. Ideana on lähteä ulos seurakuntien omista tiloista. Kummipäivä on osa kumminkaa-konseptia, jossa kehitetään erilaisia matalankynnyksen toimintoja. 

Tälle sivustolle kootaan infoa ja tietoa kummipäivän järjestelyistä sekä viestintämateriaalia, joka on vapaasti kaikkien käytettävissä. Liity mukaan kummipäivän toteuttajien joukkoon.

> Lataa Kummipäivän logot tästä

Päivitetty