Hyppää sisältöön

Luonnos kommentoitavaksi

Kirkon strategian ohjausryhmä on saanut työnsä siihen vaiheeseen, että ensimmäinen strategialuonnos voidaan antaa yleisesti kommentoitavaksi. Luonnos on liitteenä.

Kun annat luonnoksesta palautetta, on syytä huomioida seuraavat seikat:

1. Luonnoksessa olevat strategiset linjaukset ovat strategian ohjausryhmän ehdotuksia, niitä ei ole vielä hyväksytty missään toimielimessä.

2. Strategiatekstin kielellinen hienosäätö ja oikoluku tehdään vasta, kun sisällölliset kysymykset on ratkaistu. Niihin on tarpeetonta kiinnittää huomiota työskentelyn tässä vaiheessa.

3. Strategian loppuosassa (tulevaisuuskuva) on paljon erilaisia tunnuslukuja. Ennen strategian hyväksymistä luvut päivitetään tuoreimmilla mahdollisilla tiedoilla.

 

Toivomme, että palautteen anto tapahtuisi linkin takana olevalla lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/99026BEAD6E4D110

Lomake etenee strategialuonnoksen rakenteen mukaisesti. Lopussa on tilaa myös vapaalle kommentoinnille. Aikaa palautteen antamiselle on varattu 23.3. – 24.4.2020. Ohjausryhmä käsittelee palautteet kokouksessaan toukokuussa. Kiitos vaivannäöstäsi jo etukäteen!

Päivitetty