Hyppää sisältöön

Hautaustoimi

Evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat ja seurakuntayhtymät pitävät yllä yleisiä hautausmaita

Tapahtumat

null Äänestä paras kehittämisen itu!

Äänestä paras kehittämisen itu!

Äänestyksen voittaja palkitaan 2020€ rahapalkinnolla! Äänestys on avoinna Kirteko - Kirkon työelämäohjelma -ryhmässä 1.12.2019 saakka.
Julkaistu 19.11.2019

Olemme tänään 19.11.2019 avanneet äänestyksen parhaasta kehittämisen idusta. Äänestys toteutetaan Kirtekon Facebook-ryhmässä yhteensä kahdeksan äänestykseen ennalta valitsemamme kehittämisen idun kesken. Näistä iduista eniten ääniä saanut voittaa ja sen takana olevalle seurakunnalle/seurakuntayhtymälle luovutamme 2020 euron rahapalkinnon Kirkkohallituksen joulukutsuilla 10.12.2019.

Käy Facebookissa äänestämässä omaa suosikkiasi! Jaa tietoa kilpailusta ja kutsu muita työpaikaltasi mukaan äänestämään. Äänestysaikaa on 1.12.2019 saakka.  Kirkon työelämä 2020 -ohjelma löytyy Facebookista nimellä "Kirteko - Kirkon työelämäohjelma". Se on julkinen ryhmä, johon myönnämme hakemuksesta jäsenyyden. Vain ryhmän jäsenet voivat äänestää. Alla on luettelo äänestyksessä mukana olevista iduista. Tutustu niihin ja muihin ituihin tarkemmin täällä.

Äänestyksessä ovat mukana:

  1. Kehityskeskustelulomakkeen uudistaminen, Rovaniemen srk
  2. Vuorovaikutus esimiestyön ytimessä, Hankasalmen srk
  3. IT-taitojen kehityksellä työhyvinvointia, Lohjan srk
  4. Nuoren seurakuntayhtymän kehittäminen, Ylä-Savon seurankuntayhtymä
  5. Mielenterveys työelämän taitona, Savonlinnan srk
  6. Hautaustoimen kehittäminen, Entisen Janakkalan rovastikunnan seurakunnat: Riihimäen, Janakkalan, Lopen ja Hausjärven seurakunnat
  7. Hyvään käytökseen sitoutuminen, Loviisan seudun srky
  8. Yhteisöllistä olohuonetta rakentamassa, Sipoon suomalainen srk
Takaisin