Hyppää sisältöön
null Ansök om att bli steward vid CEC:s fredskonferens i Paris

Ansök om att bli steward vid CEC:s fredskonferens i Paris

Europeiska kyrkokonferensen (CEC) söker stewardar till fredskonferensen i Paris i september. Som steward får du en unik möjlighet att uppleva en internationell, ekumenisk konferens i praktiken. Du får möjlighet att lära dig nya saker och nätverka internationellt.
Publicerad 10.6.2019

Europeiska kyrkokonferensen (CEC) söker stewardar till fredskonferensen i ParisÖppna länk i ny flik i september. I år har det gått 100 år sedan fredskonferensen i Paris 1919 och under höstens konferens diskuterar man dess arv och nya kreativa möjligheter för fredsbyggandet på 2020-talet. Konferensplatsen är Institut Protestant de Théologie. På programmet står också ett besök till Versailles-palatset.

Som steward får du en unik möjlighet att uppleva en internationell, ekumenisk konferens i praktiken. Du får möjlighet att lära dig nya saker och nätverka internationellt.

Stewarden ska vara 18–30 år, intresserad av ekumenik, behärska engelska (kunskaper i franska är ett plus) och beredd att jobba långa dagar. Stewardarna har en central roll för att konferensen ska lyckas och till uppgifterna hör bland annat att hjälpa till med de praktiska mötesarrangemangen och informationen.

CEC står för måltiderna och inkvarteringen i två personers rum. Utrikesavdelningen beviljar ett stipendium som täcker resekostnaderna för en eventuell steward från Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland (CEC utser stewardarna den 28.6).

Sök resestipendium genom att skicka ansökan om att bli stewardÖppna länk i ny flik (klicka på "Call for Applications") till sakkunnig Ari Ojell senast 17.6.2019, ari.ojell(at)evl.fi.

 

Mera information om olika stipendier: evl.fi/stipendierÖppna länk i ny flik

Tillbaka
Redigerad