Hyppää sisältöön
null Kirkon työelämän kysymyksiä pohtivat webinaarit kevätkaudella 2021

Kirkon työelämän kysymyksiä pohtivat webinaarit kevätkaudella 2021

4.3.2021 klo 15.00 - 20.5.2021
Tervetuloa mukaan kirkon työelämän kysymyksiä pohtiviin webinaareihin kevätkaudella 2021. Järjestäjänä kirkon yhteiskunnallinen työ. Tuottajina työpaikkapappi Juha Mattila (Tampereen srky) ja johtava asiantuntija Ilkka Sipiläinen Kirkkohallitus).

* Torstai 8.4  klo 15 – 16.30: Onko Suomessa epätyypillisissä työsuhteissa työskentelevien luokka? Miten tähän tilanteeseen on Suomessa tultu ja missä tällä hetkellä mennään.Vieraana väitöskirjatutkija Laura Haapala.

Laura Haapala (s. 1975) on  valtiotieteen maisteri, joka valmistelee parhaillaan väitöskirjaa itsensätyöllistäjyydestä. Haapala on kirjoitanut kirjan Joustava työ, epävarma elämä.

Liity webinaariin

 

* Torstai 6.5.2021 klo 15-16.30:  Paikallinen sopiminen – mitä se oikein on. Vieraana yliopistonlehtori Markku Sippola (Helsingin yliopisto)

Paikallinen sopiminen on otsikoissa melkein päivittäin. Työnantajajärjestöt irtisanoutuvat keskitetystä sopimusjärjestelmästä, jotta voisivat sopia paikallisesti työn ehdoista. Mitä paikallinen sopiminen oikein on? Onko keskitetty hyvä ja paikallinen huono? Vai onko asia paljon monimutkaisempi? Yliopistonlehtori Markku Sippola Helsingin yliopistosta avaa meille paikallisen sopimisen maailmaa omien tutkimustensa ja kirjoitustensa pohjalta.

Liity webinaariin napsauttamalla tätäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

* Torstai 20.5.2021 klo 15 – 15.30: Työmarkkinat ja työelämä tänään ja huomenna. Mitä tapahtuu, mitä on tapahtumassa. Puhujana Energiateollisuuden viestintäpäällikkö Jukka Relander.

Kuulemme viestintäpäälliköltä energiateollisuuden näkökulmaa, mutta liittyneenä mm. vihreänä kunnallispoliitikkona toimineen puhujan omiin ajatuksiin. Relander tunnetaan kolumnistina, tietokirjailijana ja myös radiokeskusteluistaan filosofi Tuomas Nevanlinnan kanssa. He ovat myös kirjoittaneet yhdessä kirjan Jumalasta.

Liity webinaariin napsauttamalla tätäLinkki avautuu uudessa välilehdessä


 

Lisätietoja: työpaikkapappi Juha Mattila, (Tampereem seurakuntayhtymä) ja johtava asiantuntija Ilkka Sipiläinen (Kirkkohallitus, KJY)

Teams
Katso Teams- linkki kunkinwebinaarin yhteydessä.
Takaisin
Päivitetty