Hyppää sisältöön
null Toivon ja eksytyksen markkinat, osa 2.

Toivon ja eksytyksen markkinat, osa 2.

10.5.2021 klo 14:00 - 15:30
Mitä salaliittoteoriat aiheuttavat yksittäiselle ihmiselle ja hänen läheisilleen? Kun käsitys todellisuuden luonteesta on tarpeeksi erilainen, se aiheuttaa aina konflikteja ja vaikeuksia henkilökohtaisessa elämässä.
Naisella on suunenäsuojamaski silmien päälle laitettuna

10.5. toteutetaan salaliittoteorioita koskevan verkkoseminaarin toinen osa. Toivon ja eksytyksen markkinat, osa 2. Miten kohdata salaliittoteorioiden piirissä olevia? 10.5. klo 14-15.30. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.5. https://link.webropol.com/s/verkkoseminaari1005Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tässä toisessa osassa keskitymme siihen, mitä salaliittoteoriat aiheuttavat yksittäiselle ihmiselle ja hänen läheisilleen. Kun käsitys todellisuuden luonteesta on tarpeeksi erilainen, se aiheuttaa aina konflikteja ja vaikeuksia henkilökohtaisessa elämässä.

Verkkoseminaarin ensimmäisessä osassa käytiin läpi salaliittoteorioiden olemusta ja mekanismeja. Ensimmäisen osan tallenne löytyy ilmoittautumissivulta.

Verkkoseminaarin juontajana toimii viestintäasiantuntija Janne "Rysky" Riiheläinen. Mukana tilaisuudessa ovat erityisasiantuntija, THL, Anneli Portman, Uskonnon uhrien tuki ry:n toiminnanjohtaja Joni Valkila, perheneuvoja Kati Häkkinen, piispa Seppo Häkkinen ja kansanedustaja Veronika Honkasalo.

Tilaisuus tallennetaan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki
Takaisin
Päivitetty