Hyppää sisältöön
null Kirkko ja työelämä -symposiumi

Kirkko ja työelämä -symposiumi

28.10.2021 klo 13
Mikä vie kirkon työntekijää työpaikalle? Mikä estää menemistä? Minkälaisille työpaikoille tarvitaan seurakunnan työntekijää? Miten valita yhteistyökumppanit? Entä kuka haluaa seurakunnan yhteistyökumppaniksi? Entä miksi tehdään työtä? Onko työ 2020-luvulla lähimmäisen palvelemista ja kutsumuksen täyttämistä? Onko olemassa jaettuja työn arvoja? J

Kirkko ja työelämä -symposiumi (webinaari)

Kaksi iltapäivää: torstait 28.10.2021 ja 4.11.2021 klo 13–16

 

Torstai 28.10.2021 klo 13–16: Työpaikkatyön iltapäivä - aiheena työn imu ja työntö

Mikä vie kirkon työntekijää työpaikalle? Mikä estää menemistä? Minkälaisille työpaikoille tarvitaan seurakunnan työntekijää? Miten valita yhteistyökumppanit? Entä kuka haluaa seurakunnan yhteistyökumppaniksi? Vetäjinä työpaikkapappi Juha Mattila (Tampereen seurakunnat) ja johtava asiantuntija Ilkka Sipiläinen (Kirkkohallitus).

13   Avaus, ohjelma ja osanottajat

13.15  Valitsemmeko me työpaikat vai valitsevatko työpaikat meidät? Minkälaisille työpaikoille tarvitaan seurakunnan työntekijää? Miten valita yhteistyökumppanit? Entä kuka haluaa seurakunnan yhteistyökumppaniksi? Keskustelu ryhmissä.

14  Pohdinta jatkuu yhdessä

14.30  Keskustelu ryhmissä: Mikä vie kirkon työntekijää työpaikalle? Mikä estää menemistä? Luottamuksellinen keskustelu omien kokemusten pohjalta.

15.30  Johtopäätöksiä työpaikkatyön iltapäivästä

16   Työskentely päättyy

 

Torstai 4.11.2021 klo 13-16: Työn etiikan ja arvojen iltapäivä

Miksi tehdään työtä? Onko työ 2020-luvulla lähimmäisen palvelemista ja kutsumuksen täyttämistä? Onko olemassa jaettuja työn arvoja? Jos on, niin mistä ne tulevat ja mikä kannattelee niitä?

Vieraina ja keskustelun alustajina yliopistonlehtori Mari Huhtala ja SAK:n kehittämispäällikkö Juha Antila.  Huhtala on psykologian tohtori, joka on erikoistunut työ ja organisaatiopsykologiaan ja tutkinut organisaation etiikkaa, arvoja ja kulttuureja. Antila on valtiotieteiden lisensiaatti, jonka päävastuualueena SAK:ssa on työyhteisöjen kehittäminen, työhyvinvointi ja työn tuottavuus. Hänellä on työelämän tutkijatausta.

Klo 13 yliopistonlehtori Mari Huhtala

klo  14.15 kehittämispäällikkö Juha Anttila

 

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tätäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kirkon talo
Eteläranta 8, 00131 Helsinki
Takaisin
Päivitetty