Hyppää sisältöön
null Työelämätaitoja tuunaamaan

Työelämätaitoja tuunaamaan

Uutta kirkossa ja Kirtekossa! Tarjoamme Kirkon työelämä 2020 -ohjelman puitteissa kaikille, työntekijöistä esimiehiin Tulevaisuuden työelämätaidot -valmennuksen.
Julkaistu 26.9.2019

Tulevaisuuden työelämätaidot -valmennuksen avulla voi kerryttää yksin tai yhdessä tietoja ja taitoja, jotka ovat tarpeen niin tulevaisuuden työ- kuin muussakin elämässä. Valmennusta annetaan sekä Kirteko-verkostotapaamisissa että verkkokoulutuksena:

Kirteko-verkostotapaamiset järjestetään Jyväskylässä 8.10. ja Helsingissä 10.10. Niissä voi asiantuntevien ohjaajien tukemana treenata rakentavan vuorovaikutuksen ja luottamuksen rakentamisen taitoja käytännössä. Osallistumismaksu on 30 €/hlö. Ilmoittautuminen viimeistään 30.9.2019. Ilmoittautumislinkit ja muu info tilaisuuksista.

Verkkokoulutus avautuu 30.9.2019 ja on sen jälkeen auki parin vuoden ajan. Se on ainakin tänä syksynä maksutonta. Valmennus sisältää kolme moduulia ja useita tätä pienempiä kokonaisuuksia, joita voi opiskella omassa tai yhdessä sovitussa järjestyksessä ja ajankohtana. Katso teemat ja infovideo täältä.

Avaamme Tulevaisuuden työelämätaidot -valmennuksen 30.9. klo 14-15 järjestettävällä johdantoluennolla Kirkon talossa ja webinaarina, joka tallennetaan myöhemmin katsottavaksi. Ilmoittaudu tästä johdantoluennolleLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Takaisin
Päivitetty