Hyppää sisältöön
null Teos ja Suomen ev.lut. kirkko järjestävät yhteisen lastenrunokilpailun

Teos ja Suomen ev.lut. kirkko järjestävät yhteisen lastenrunokilpailun

Kustannusosakeyhtiö Teos ja Suomen evankelis-luterilainen kirkko järjestävät yhteisen lastenrunokilpailun. Maailmanpyörässä-kilpailu käynnistyy 1. helmikuuta ja päättyy 31. toukokuuta 2021.
Julkaistu 29.1.2021
Piirretty juliste, jossa on leikkiviä lapsia. Teos ja Suomen ev.lut. kirkko järjestävät yhteisen lastenrunokilpailun.

Runojen ja lorujen toivotaan käsittelevän erilaisia katsomuksia ja kulttuureja osana lapsen elämysmaailmaa − leikillisyyttä, monikielisyyttä ja moniäänisyyttä, joka syntyy, kun kohtaa toisen tai kun saa kertoa itsestään toiselle. Kirjoituskilpailu on avoin kaikille yli 16-vuotiaille kirjoittajille. Siihen voi osallistua enintään viidellä suomenkielisellä runolla.

Teos julkaisee kilpailun parhaimmistosta kuvitetun Maailmanpyörässä-lastenrunokirjan helmikuussa 2022. Lisäksi voittaja saa palkinnokseen 2 000 euroa, toiseksi tullut 1 000 euroa ja kolmanneksi tullut 500 euroa.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Silja Järventausta ja Tomi Kontio, Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry:n toiminnanjohtaja Marja Laine, Kirkkohallituksen varhaiskasvatuksen asiantuntija Ilkka Tahvanainen sekä Teoksen kustannuspäällikkö Maarit Halmesarka.

”Hyppää mukaan värikkääseen pyörään, ihaile ja ihmettele omaa ja toisen näköalaa! Maailmanpyörään mahtuu koko maailma: sinä, minä, me.”

Lisätietoja: Maarit Halmesarka, maarit.halmesarka@teos.fi, puh. 044 3021 220
Osallistumisohjeet: www.teos.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty