Hyppää sisältöön
null Stuerttihaku Kirkkojen maailmanneuvoston keskuskomitean kokoukseen Geneveen 12.-25.3.2020

Stuerttihaku Kirkkojen maailmanneuvoston keskuskomitean kokoukseen Geneveen 12.-25.3.2020

Stuerttiohjelma tarjoaa eri kirkkojen nuorille mahdollisuuden kansainvälisyyteen, käytännön ekumeniaan, uuden oppimiseen ja erilaisten kulttuurien kohtaamiseen! Stuerttiohjelmaan kuuluu ekumenian kurssiosuus ja sen jälkeen varsinainen työ keskuskomitean kokouksessa erilaisissa avustavissa tehtävissä.
Julkaistu 29.10.2019
Kuva: Albin Hillert/WCC

Stuerttien tarve on ajalla 12.-25.3.2020 (sisältäen matkustuspäivät). Lisätietoja stuerttiohjelmastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Stuerttina toimineen suomalaisnuoren palaute:

”Stuerttikokemus oli erittäin antoisa. Hitsauduimme tiiviiksi ryhmäksi ja opimme paljon kokouksessa käsitellyistä aiheista ja KMN:n työstä.
Moni meistä stuerteista piti tärkeänä kokemusta kuulumisesta globaaliin kristittyjen yhteisöön, joka toimii oikeudenmukaisen maailman puolesta.”

Työkielenä on englanti ja hakijoiden tulee olla 18-30-vuotiaita. Stuerttitehtävissä tarvitaan hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta, koska työpäivät voivat venyä pitkiksi. KMN tekee stuerttivalinnat ja Kirkon ulkoasiain osasto myöntää Suomen ev.-lut. kirkon stuertille matkastipendin. Oman kirkon suosituskirjeen saa ulkoasiain osastolta, joka järjestää myös ekumeenisen organisaation suosituksen Suomen Ekumeeniselta Neuvostolta.

Lähetä seuraavat hakuasiakirjat asiantuntija Ari Ojellille viim. 20.11.2019 mennessä:

-KMN:n sivuilta löytyvä hakemuslomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä täytettynä
-CV
-kopio passin tietosivusta

Lue lisää eri stipendivaihtoehdoista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja:

Asiantuntija Ari Ojell
ari.ojell(at)evl.fi
p. 050-3509 039

Takaisin
Päivitetty