Hyppää sisältöön
null Stuerttihaku Euroopan kirkkojen konferenssin yleiskokoukseen Tallinnaan 14.-20.6.2023

Stuerttihaku Euroopan kirkkojen konferenssin yleiskokoukseen Tallinnaan 14.-20.6.2023

Stuerttiohjelma tarjoaa eri Euroopan kirkkojen nuorille mahdollisuuden kansainvälisyyteen, käytännön ekumeniaan, uuden oppimiseen ja erilaisten kulttuurien kohtaamiseen! Stuerttiohjelmaan kuuluu ekumenian kurssiosuus ja sen jälkeen varsinainen työ yleiskokouksessa erilaisissa avustavissa tehtävissä. Hae stuertiksi viimeistään 9.1.2023!
Julkaistu 8.11.2022
Nuoria EKK:n yleiskokouksessa Novi Sadissa 2018. Kuva: Albin Hillert/CEC
Nuoria EKK:n yleiskokouksessa Novi Sadissa 2018. Kuva: Albin Hillert/CEC

Euroopan kirkkojen konferenssin (EKK) yleiskokous järjestetään Tallinnassa, Virossa kesäkuussa 2023. Stuerttiohjelman tavoitteena on edistää nuorten osallisuutta ekumeniassa ja vaikuttamismahdollisuuksia EKK:ssa ja sen jäsenkirkoissa sekä mahdollistaa yleiskokouksen käytännön sujuvuus. Yleiskokouksen teemana “Under God’s blessing – shaping the future”.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Stuerteilta odotetaan proaktiivisuutta, tiimityökykyä, vuorovaikutustaitoja monikulttuurisessa ympäristössä ja kärsivällisyyttä. Stuerttina pääset osaksi isoa kansainvälistä, ekumeenista tapahtumaa, saat arvokasta kokemusta ja mahdollisuuden verkostoitua ja oppia uutta. 

Stuerttiohjelman infoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Stuerttihaku on avoinna 18-30-vuotiaille. Ulkoasiain osasto myöntää kirkostamme valituille matkakulut kattavan stipendin. Pyytääksesi hakemukseen vaadittavaa kirkon suositusta, lähetä asiantuntija Ari Ojellille ari.ojell(at)evl.fi vapaamuotoinen sähköposti, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haet ja olisit sopiva stuertiksi viim. 9.1.2023.

Kaikki ajankohtaiset stipendit löydät aina evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty