Hyppää sisältöön
null Stuerttihaku EKK:n rauhankonferenssiin Pariisiin 9.-12.9.2019

Stuerttihaku EKK:n rauhankonferenssiin Pariisiin 9.-12.9.2019

Euroopan kirkkojen konferenssi (EKK) hakee stuertteja syyskuun rauhankonferenssiin Pariisiin. Stuerttina saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kansainvälisen, ekumeenisen kokouksen käytännössä. Hakuaikaa on 17.6. asti.
Julkaistu 7.6.2019

Euroopan kirkkojen konferenssi (EKK) hakee stuertteja syyskuun rauhankonferenssiin PariisiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Pariisin rauhankonferenssista 1919 ja syksyn kokouksessa pohditaan sen perintöä ja uusia, luovia mahdollisuuksia rauhanrakentamiseen 2020-luvulla. Kokouspaikkana on Institut Protestant de Théologie. Ohjelmassa on myös vierailu Versailles’n palatsissa.

Stuerttina saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kansainvälisen, ekumeenisen kokouksen käytännössä. Saat tilaisuuden oppia uutta ja verkostoitua kansainvälisesti.

Stuertin tulee olla 18-30-vuotias, ekumeniasta kiinnostunut, englanninkielen taitoinen (ranskan taito eduksi) ja valmis työskentelemään pitkiä päiviä. Stuertit ovat keskeinen osa konferenssin onnistumisessa ja tehtäviin kuuluu mm. käytännön kokousjärjestelyissä ja viestinnässä avustamista.

EKK tarjoaa ateriat ja majoituksen 2 hengen huoneissa. Ulkoasiain osasto myöntää matkakustannukset kattavan stipendin Suomen ev.-lut. kirkosta mahdollisesti valittavalle stuertille (EKK tekee stuerttivalinnat 28.6. mennessä).

Hakeaksesi matkastipendiä lähetä stuerttihakemus Linkki avautuu uudessa välilehdessä(klikkaa kohtaa "Call for Applications") asiantuntija Ari Ojellille viim. 17.6.2019. (ari.ojell(at)evl.fi)

Lisätietoja stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty