Hyppää sisältöön
null Stuerttihaku CWME:n kokoukseen 15.-22.5.2019, Helsinki

Stuerttihaku CWME:n kokoukseen 15.-22.5.2019, Helsinki

Kirkkojen maailmanneuvoston (KMN) Maailmanlähetyksen ja evankelioinnin komissio (CWME) järjestää kokouksen Helsingissä, kulttuurikeskus Sofiassa toukokuussa. Kokouksessa on mukana n. 50 osallistujaa eri kirkoista ympäri maailmaa ja kokoukseen haetaan nyt kahta (2) stuerttia avustamaan erilaisissa käytännön tehtävissä.
Julkaistu 21.2.2019

Maailmanlähetyksen ja evankelioinnin komissio (CWMELinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Kokouksen teemoina ovat Arushan viime vuonna pidetyn maailmanlähetyksen konferenssin anti ja vaikutukset KMN:n seuraavaan yleiskokoukseen 2021 mennessä.

Stuerttina pääset osaksi kansainvälistä ekumeenista kokousta, saat arvokasta kokemusta ekumeenisesta työskentelystä ja ilmapiiristä sekä mahdollisuuden verkostoitua ja oppia uutta. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Stuerteille korvataan majoitus (tarvittaessa) ja ateriat kokouksen aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haet ja olisit sopiva stuertiksi asiantuntija Ari Ojellille viim. 15.4.2019 mennessä.

Lisätietoja:

Asiantuntija Ari Ojell
ari.ojell(at)evl.fi
p. 050-3509 039

Lisätietoja ulkoasiain osaston välittämistä stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty