Hyppää sisältöön
null Stipendihaku saksan kielikurssille Wittenbergiin 18.7.-12.8.2023

Stipendihaku saksan kielikurssille Wittenbergiin 18.7.-12.8.2023

Martin-Luther-Bund järjestää kesällä saksan kielikurssin kirkon työntekijöille ja papeille Luther-kaupungissa Wittenbergissä 18.7.-12.8.2023. Hae stipendiä 20.3. mennessä!
Julkaistu 3.3.2023
Kuvassa Wittenbergiä

Kurssia suositellaan papeille ja kirkon työntekijöille, joilla on kiinnostus parantaa omaa saksan kielen osaamistaan ja syventää saksan kielen tuntemusta kirkollisessa kontekstissa sekä myös halua rakentaa kansainvälistä kumppanuutta. 

Kurssi jaetaan kahteen ryhmään eli voit hakea kurssille jos sinulla on:

  • hyvä saksan kielen taito
    TAI
  • tyydyttävä saksan kielen taito

Kurssin ohjelmaan sisältyy kielen opiskelua arkipäivisin aamuisin ja iltapäivisin. Iltaisin voi olla yhteistä ohjelmaa mm. esityksiä tai vierailuja Saksan kirkkoihin. Viikonloppuina kurssi tarjoaa retkiä sekä mahdollisuuksia käydä jumalanpalveluksissa. Viikonloppuisin ei ole oppitunteja.

Kurssilla siis pääset kehittymään kielellisesti, pääset tutustumaan Wittenbergin kaupunkiin ja saksalaiseen kulttuuriin! Aikaisempi stipendiaattimme suosittelee kurssia: "Olen hyvin kiitollinen siitä, että sain osallistua näin monipuoliselle ja antoisalle saksan kielikurssille."

Martin-Luther-Bund tarjoaa majoituksen, ruokailun sekä opetuksen. Ulkoasiain osasto tarjoaa matkakustannukset kattavan stipendin yhdelle hakijalle. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi olisit sopivakurssille viim. 20.3.2023 mennessä asiantuntija Ari Ojellille: ari.ojell(at)evl.fi

Lisätietoja ulkoasiain osaston välittämistä stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty