Hyppää sisältöön
null Stipendihaku KMN:n ekokurssille Kreetalle 24.-31.7.2023

Stipendihaku KMN:n ekokurssille Kreetalle 24.-31.7.2023

Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) järjestää yhteistyössä verkostojensa kanssa ekokurssin Kreetalla 24.-31.7.2023 nuorille aikuisille vesi-, ruoka- ja ilmasto-oikeudenmukaisuudesta. Hae viimeistään 9.6.2023!
Julkaistu 26.5.2023

Kurssi on suunnattu nuorille aikuisille (18-30-vuotiaille), jotka ovat intohimoisesti kiinnostuneita ilmasto-oikeudenmukaisuuden kysymyksistä. Kurssin suorittaneet ehdokkaat saavat myös todistuksen valmistumisesta. Kurssi on suunnattu eurooppalaisille ja pohjoisamerikkalaisille nuorille. 

Ensimmäinen KMN:n ekokurssi pidettiin vuonna 2017 Malawissa Afrikan alueella yli 30 osallistujaa yli 20 maasta. Vuonna 2018 Latinalaisen Amerikan ja Karibian ekokurssi pidettiin El Salvadorissa ja se houkutteli noin 40 osallistujaa. Myöhemmin ekokursseja on pidetty Aasiassa ja Tyynenmeren alueella.

Lisätietoja kurssista KMN:n sivuilla: 
Applications invited for WCC Eco-School for Europe and North America region | World Council of Churches (oikoumene.org) 

Sivun alareunassa linkit myös hakukriteereihin ja KMN:n hakuohjeisiin. Hakijaa edellytetään täyttämään KMN:n hakemus stipendihakemuksen jälkeen.

Ulkoasiain osasto kirjoittaa hakemukseen vaaditun kirkon suosituksen ja myöntää kirkostamme valituille osallistumismaksun sekä matkat kattavan stipendin. KMN kattaa majoituksen ja ruokailut paikan päällä. KMN tekee lopullisen valinnan hakijoista. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi olisit sopivakurssille viim. 9.6.2023 mennessä asiantuntija Ari Ojellille: ari.ojell(at)evl.fi

Lisätietoja ulkoasiain osaston välittämistä stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty