Hyppää sisältöön
null Stipendihaku ekumeeniselle opintokurssille Josefstalissa 15.-24.5.2023

Stipendihaku ekumeeniselle opintokurssille Josefstalissa 15.-24.5.2023

Baijerin maakirkon koulutuskeskuksessa Josefstalissa, Etelä-Saksassa järjestetään vuosittain ekumeeninen opintokurssi. Seuraava kurssi järjestetään 15.-24.5.2023 teemalla "Christian Joy in Face of the Cross ". Hae viimeistään 26.2.2023 mennessä!
Julkaistu 31.1.2023
Logoja

Oletko huolissasi Euroopan tulevaisuudesta tai oikeudenmukaisuuden kysymyksistä? Tällä kurssillä pääset keskustelemaan siitä, millaista on on olla kristitty nykypäivän Euroopassa ja miten kristittyinä voimme vaikuttaa asioihin. Kurssi on kymmenen päivän monimuotoinen ja ekumeeninen tapahtuma, jossa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ympäri Eurooppaa ja keskustelemaan mitä mielenkiintoisimmista ja ajankohtaisista teemoista ekumenian ympärillä!

Kurssin esite (pdf, englanniksi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kurssin kotisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ulkoasiain osasto myöntään vähintään kahdelle soveltuvalle Suomen ev. lut. kirkon jäsenelle kurssimaksun ja matkat kattavan stipendin. 

Lähetä vapaamuoitoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi olisit sopiva kurssille asiantuntija Ari Ojellille: ari.ojell(at)evl.fi 26.2.2023 mennessä.

Lisätietoja ulkoasiain osaston välittämistä stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty