Hyppää sisältöön
null Sielunhoito kokonaisvaltaisena kohtaamisena - webinaari 20.9.2022 klo 13-16

Sielunhoito kokonaisvaltaisena kohtaamisena - webinaari 20.9.2022 klo 13-16

Sielunhoito, själavård, pastoral care, seelsorge – mistä puhumme, kun puhumme sielunhoidosta? Mitä on olla sielunhoitaja?  Vuorovaikutteinen webinaari toteutuu paneelikeskustelun, pienryhmätyöskentelyn ja luennon keinoin. Tule mukaan pohtimaan yhdessä sielunhoidon olemusta!  Webinaari on tarkoitettu kaikille sielunhoitoa opiskeleville ja sielunhoitotyötä tai sielunhoidollisella orientaatiolla työtään tekeville. Osallistuminen on maksuton.
Julkaistu 9.6.2022

Tervetuloa Sielunhoito kokonaisvaltaisena ihmisen kohtaamisena webinaariin 20.9.2022 klo 13–16! 

Sielunhoito, själavård, pastoral care, seelsorge – mistä puhumme, kun puhumme sielunhoidosta? Mitä on olla sielunhoitaja? 
 
Vuorovaikutteinen webinaari toteutuu paneelikeskustelun, pienryhmätyöskentelyn ja luennon keinoin. Tule mukaan pohtimaan yhdessä sielunhoidon olemusta! 
Iltapäivän puheenjohtajana Suvi-Maria Saarelainen. 
Paneelikeskustelu on moniammatillinen, mukana: Asko Itkonen, Saila Musikka, Sanna Ylä-Jussila, Mikael Leiman, Mikko Mäkelä. 
 
Luento: Auttajan varjot – elämänhistoria heijastuu sielunhoidossa, Minna Valtonen 
 
Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2022.  

Mukaan voit ilmoittaautua tästä: https://www.lyyti.in/Sielunhoito_kokonaisvaltaisena_ihmisen_kohtaamisena_9929Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Järjestäjä: Sielunhoidon neuvottelukunta, Suomen evankelisluterilainen kirkko, yhteistyössä Diakonia ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston teologian osaston kanssa. 

Lämpimästi tervetuloa! 

************************************ 

Takaisin
Päivitetty