Hyppää sisältöön
null Stipendihaku seminaariin johtavassa asemassa toimiville maallikoille 29.6-9.7.2020

Stipendihaku seminaariin johtavassa asemassa toimiville maallikoille 29.6-9.7.2020

Luterilainen maailmanliitto (LML) ja LML:n Wittenbergin keskus järjestävät 4. kansainvälisen seminaarin, joka on suunnattu johtavassa asemassa toimiville maallikoille. Seminaari järjestetään Wittenbergissä ja Genevessä 29.6-9.7.2020.
Julkaistu 4.2.2020

Seminaari alkaa 29.6. Wittenbergissä ja Geneveen siirrytään 6.7. Kotiinlähtö on Genevestä 9.7.

Seminaarin aikana on mahdollista tutustua Lutherin elämään ja teologiaan sekä reflektoida luterilaista identiteettiä tämän päivän haasteiden valossa. Seminaariosioita vetävät Rev. Anupama Hial (Intia) ja Dr. Rudolf Ficker (Saksa). Kurssin kokonaisuudesta vastaavat johtaja Rev. Inken Wöhlbrand sekä Rev. Joachim Zirkler. Seminaarin aikana on myös mahdollista syventää omaa hengellistä elämää luterilaisen uskon ja tradition juurilla. Geneven osuudesta vastaa Rev. Dr. Philip Lok, Luterilaisen maailmanliiton Aasian aluesihteeri, joka tutustuttaa LML:n organisaatioon ja työhön.

Lisätietoja seminaaristaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ulkoasiain osasto myöntää yhdelle Suomen ev.-lut. kirkon jäsenelle osallistumismaksun ja matkustuskustannukset kattavan stipendin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi haet seminaariin asiantuntija Ari Ojellille (ari.ojell@evl.fi) viim. 20.2.2020.

Lisätietoja stipendeistä ja matka-avustuksista: evl.fi/stipenditLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty