Hyppää sisältöön
null Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030 järjestetään etänä 27.3.2021

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030 järjestetään etänä 27.3.2021

Seminaariin kutsutaan vähintään kaksi konfirmoitua nuorta edustajaa jokaisesta seurakunnasta ja kristillisestä järjestöstä. Ainakin toisen nuoren toivotaan olevan alle 18-vuotias.
Julkaistu 9.2.2021

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030 etänä 27.3.2021.

www.nuortentulevaisuusseminaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030 on tapahtuma, jossa nuoret pääsevät keskustelemaan ajankohtaisista teemoista kirkossa sekä siitä, miten millaisessa kirkossa haluavat toimia myös tulevaisuudessa. Seminaarissa pohditaan myös, miten nuorten ääni saataisiin paremmin kuuluville kirkossa.

Seminaariin kutsutaan vähintään kaksi konfirmoitua nuorta edustajaa jokaisesta seurakunnasta ja kristillisestä järjestöstä. Ainakin toisen nuoren toivotaan olevan alle 18-vuotias.

Vuoden 2021 seminaari järjestetään etänä

Seminaari järjestetään etätapahtumana lauantaina 27.3.2021 klo 10–18. Luvassa on siis täysin uudenlainen tulevaisuusseminaarikokemus! Seminaarin hinta on 10 euroa/osallistuja. 

Seminaari koostuu nuorten suunnitteluryhmän valmistelemista työpajoista, yhteisestä ohjelmasta ja tutustumisesta nuoriin ympäri Suomea. Työpajat käsittelevät tänä vuonna muun muassa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden teemoja, tulevaisuutta, nuorten roolia seurakunnassa ja mielenterveyttä.

Myös työntekijät  ja luottamushenkilöt ovat tervetulleita osallistumaan seminaariin. Heille järjestetään nuorten työpajojen aikaan oma paja nuorten vaikuttajaryhmien perustamisesta seurakuntiin.

Seminaarissa on mukana kirkollisia päättäjiä keskustelemaan nuorten kanssa kirkon tulevaisuudesta ja nykytilasta mm. kirkolliskokouksen tulevaisuusvaliokunta kokonaisuudessaan.

Seminaarin järjestävät kirkkohallituksen Kasvatus ja perheasiat, Lasten ja nuorten keskus ry sekä Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI. Seminaarin valmistelusta ja toteutuksesta vastaa nuorista koostettu suunnitteluryhmä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 25.1.-12.3.2021: nuortentulevaisuusseminaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Takaisin
Päivitetty