Hyppää sisältöön
null Nuorten rauhanpalkinto vapaasti ehdotettavissa vielä 31.10. asti

Nuorten rauhanpalkinto vapaasti ehdotettavissa vielä 31.10. asti

Ehdota palkinnonsaajaksi nuorta, joka on tehnyt pieniä tai suuria rauhantekoja arjessa, kodissa, koulussa, maailmalla tai yhteisössä ennen lokakuuta 2019.
Julkaistu 25.10.2019
Nuorten rauhanpalkinnon logo

Palkinnonsaajaa voit ehdottaa tämän avoimen sähköisen lomakkeen kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Nuoren rauhantekoja voi olla esimerkiksi vapaaehtoistyö, syrjinnän ja yksinäisyyden vähentäminen, yhteisöllisyyden vahvistaminen tai muu rauhanrakennus niin arjessa, kouluissa, kodeissa, maailmalla kuin mediassa.

Nuorten rauhanpalkintoLinkki avautuu uudessa välilehdessä on tunnustuspalkinto nuorilta nuorille. Palkinnon arvo on 2000 euroa ja se myönnetään 29-vuotiaalle tai nuoremmalle henkilölle tai nuorten parissa toimivalle yhteisölle, joka on toiminnallaan tukenut rauhaa.

Palkinnonsaaja valitaan esitysten perusteella ja valinnan tekee raati, joka edustaa palkinnon näkökulmasta keskeisiä tahoja, kuten nuoriso- tai rauhanjärjestöjä. Palkinto jaetaan Suomen YMCA:n 130-vuotisjuhlassa ja Hanno Möttölä -rahaston hyväntekeväisyysgaalassa Helsingissä 15.11.2019. Lue lisää tästä.

Ehdotuksia voivat tehdä Suomen YMCA:n paikallisyhdistykset, niiden jäsenet, yhteistyökumppanit, sidosryhmät sekä yksityishenkilöt.

Takaisin
Päivitetty