Hyppää sisältöön
null NUORI2020-suurtapahtumassa Punaisen Veisukirjan juhlakonsertti, Iskelmämessu ja Tähtihetkiä-tarinailta

NUORI2020-suurtapahtumassa Punaisen Veisukirjan juhlakonsertti, Iskelmämessu ja Tähtihetkiä-tarinailta

Seurakuntien, kuntien ja järjestöjen yhteinen kasvatus- ja nuorisoalan suurtapahtuma NUORI2020 yhdistää ammattilaiset yli organisaatiorajojen. Tapahtumapaikkana on Tampere-talo ja aika on 14.-16.1.2020.
Julkaistu 28.10.2019
NUORI2020-tapahtuman logokuva

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä, ja juuri nyt meneillään oleva toinen ilmoittautumisvaihe päättyy lokakuun lopussa, jonka jälkeen hinta hiukan nousee. 

Lue lisää ja ilmoittaudu!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuman järjestävät yhdessä Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ja Kirkon kasvatus ja perheasiat.

Nuoren seurakunnan veisukirjan 50-vuotisjuhlakonsertti ja uuden painoksen julkistaminen

Vuosi 2020 on "Punaisen veisukirjan" uuden painoksen julkaisuvuosi. NSV2020 julkaistaan NUORI2020-tapahtumassa, ja samalla kuullaan veisukirjan 50-vuotisjuhlakonsertti.

Konsertin esiintyjäkaarti on komea, sillä lauluja tulkitsevat mm. Jukka Poika, Mariska, Uniikki, Tommi Kalenius & Ninni Poijärvi, Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Eva Alonen. Konsertin järjestävät Nuori Kirkko ry, Kirkkohallitus ja Wideline Musikki.

Iskelmämessu NUORI2020-tapahtumassa

Tampereen seurakuntien tuottama kiitelty Iskelmämessu sulosointuineen järjestetään NUORI2020-tapahtuman messuna. Lisätiedot messusta myöhemmin julkaistavan tapahtuma-ohjelman mukana. Tätä ei kannata missata!

Tapahtuma-aamuina päästään nauttimaan myös aamuhartauksista ja hiljentymään ennen vilkasta tapahtumapäivää.

Tähtihetkiä - leppoisaa illanviettoa viinin, veisujen ja tarinoiden parissa

Olipa kerran ja on vieläkin – tarinalla mahtava voima. Tule kuulemaan tarinoiden ja kertomusten käytöstä ja kuule tarinat, jotka jäisivät muuten kuulematta.

Tarinailtaa Jack the Rooster -ravintolassa, Satakunnankatu 13 B, ke 15.1.2020 klo 20, isännöimässä "Ei vielä kiveen hakatut" -tiimi. Musiikista vastaavat Nuorvan Miksu ja Kososen Pekka

 

 

 

Takaisin
Päivitetty