Hyppää sisältöön
null Millenniaalit-webinaari ja Millenniaalien kirkko -hanke

Millenniaalit-webinaari ja Millenniaalien kirkko -hanke

Julkaistu 17.12.2020

Kirkon nelivuotiskertomus ja uudet strategiset avaukset ovat kääntäneet kirkon katseen millenniaali-sukupolven suuntaan. Individualismi, mosaiikkimainen identiteetti ja yhteisöllisyys, uushenkisyys ja instituutiokriittisyys ovat heitä ohjaavia arvoja.

Muutos tämän ryhmän (noin vuosina 1980–1995) syntyneet kirkkosuhteessa, arvoissa ja asenteissa on ollut nähtävissä, mutta muutoksen nopeus on yllättänyt.

Webinaarissa 16.12. syvennyttiin tähän muutokseen ja mietittiin minkälainen muutos kirkon tavassa elää ja olla on tarpeen. Alustajina toimivat Hanna Salomäki Kirkon tutkimuskeskuksesta, Karoliina Nivari Insight360 oy:stä, Reeta Lanki Kotka-Kymin seurakunnasta ja vapaa toimittaja Salla Ranta. Keskustelua johdattelee Jussi Laine. Sisältöä rytmittää ja haastaa erään nimettömänä pysyttelevän millenniaalin henkilökohtainen tarina ja kirkkosuhteen muutokset.

Kirkkohallituksessa on käynnistymässä Millenniaalien kirkko -hanke. Sen tekijäksi ja toteuttajaksi etsitään kiinnostuneita seurakunnista ja yhteiskunnasta. Tätä kiinnostusta voit tutkia ja herätellä katsomalla webinaarin tallenne. Katso tallenne Youtubessa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tämän jälkeen voit ilmaista kiinnostuksesi tulla mukaan työstämään hanketta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Webinaarista lisätiedot Jussi Laine, 050 3027781, jussi.laine (at) evl.fi
Millenniaalien kirkosta lisätiedot Katri Vappula, 050 529 8061, katri.vappula (at) evl.fi

Takaisin
Päivitetty