Hyppää sisältöön
null Verkkoseminaari 15.3.: Toivon ja eksytyksen markkinat - Mitä ovat salaliittoteoriat?

Verkkoseminaari 15.3.: Toivon ja eksytyksen markkinat - Mitä ovat salaliittoteoriat?

Julkaistu 5.2.2021

Verkkoseminaarisarja yhdenvertaisuudesta, tasa-arvosta ja ihmissuhteista jatkuu. Ma 15.3. klo 14-15.30 aiheena on Toivon ja eksytyksen markkinat - Mitä ovat salaliittoteoriat? (Osa 1). Tilaisuudessa pohditaan salaliittoteorioiden ilmiötä. Mukana mm. apulaisprofessori Katja Valaskivi ja yliopistonlehtori Olli-Pekka Vainio Helsingin yliopistosta, viestintäasiantuntija, tietokirjailija, Janne "Rysky" Riiheläinen sekä Kirkko & Kaupunki -lehden toimittaja Pauli Juusela.

Ilmoittaudu viimeistään 14.3. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki seminaaripäivän aamuna 

Osa 2. Myöhemmin keväällä järjestettävässä toisessa osassa pohditaan millä tavoin salaliittoteoriat vaikuttavat kristillisissä yhteisöissä sekä perheissä ja millä tavoin voimme kohdata salaliittoteorioihin vahvasti sitoutuneita.

Verkkoseminaarisarjassa tarkastellaan mm. ihmissuhteiden hyvinvointia, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia, uskonnon ja salaliittojen välisiä kytköksiä sekä sitä miten kirkko voi tukea aikuisia jäseniään. Seminaarisarja on suunnattu erityisesti seurakuntien työntekijölle ja luottamushenkilöille. 

Lisätietoja:
asiantuntija Liisa Välilä, Kirkkohallitus, liisa.valila@evl.fi
asiantuntija Minna Rikkinen, Kirkkohallitus minna.rikkinen@evl.fi 

Takaisin
Päivitetty