Hyppää sisältöön

Lähetystyön pohja Jeesuksen kutsussa

Kirkon tehtäväLinkki avautuu uudessa välilehdessä on kertoa kaikille Jumalan armosta ja rakkaudestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jota hän osoittaa meille erityisesti Jeesuksen kautta. Tehtävän toteuttamisessa on kyse sekä Jeesuksen antaman käskyn että hänen esimerkkinsä seuraamisesta. Jeesus sanoi: "Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." (Joh. 20:21) 

Nykyään lähetystyötä tehdään esimerkiksi kääntämällä Raamattua eri kielille, paikallisten tv- ja radio- ohjelmien kautta, kouluttamalla uusia työntekijöitä seurakuntaan, auttamalla hädässä olevia ja vaikuttamalla epäoikeuden-mukaisuuden syihin. Menemme kaikkialle sinne, missä kristinuskoa ei tunneta tai siitä tiedetään vain vähän, ja kerromme hyvää sanomaa Jeesuksesta.

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18-20)