Hyppää sisältöön

Kirkon työelämä - Kirteko

Kirtekossa innostamme ja kannustamme kehittämään kirkon työelämää, jakamaan kehittämisen ideoita ja käytäntöjä sekä käymään vuoropuhelua kirkosta tulevaisuuden työpaikkana!

Tulevaisuuden työelämä tehdään yhdessä

Kirkon pääsopijaosapuolet kutsuvat työntekijät ja työpaikat yhteiseen vuoropuheluun - luomaan kirkosta tulevaisuuden työpaikkaa. Tarjoamme vuoropuhelun foorumeiksi työpaikoille ja työyhteisöille Tulevaisuuden työelämätaidot -verkkovalmennuksen ja kutsumme Kirteko-tapaamisiin erityisesti  työpaikkojen johtoa ja esihenkilöitä sekä luottamusmiehiä ja työsuojeluvaltuutettuja kuulemaan toisiaan ja tekemään näkyviksi työyhteisöjen ajatuksia. Tarvitsemme toinen toisiamme tekemään työelämästä entistä parempaa.

Lue lisää verkkovalmennuksesta tästä tai kirkon työntekijöiden intranetistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lue lisää Kirteko-tapaamisista.

Verkkovalmennus ruotsiksi, ks. SacristaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Poiminnot

Tapahtumat

Jakaessa saat!

Kirkon työelämä 2020 -ohjelman puitteissa on julkaistu verkossa helmikuusta 2019 alkaen kuvauksia seurakuntien hyvistä työelämäkäytännöistä, jotka on nimetty kehittämisen iduiksi. Käy lukemassa, millainen itu-matka on ollut Kirkon työmarkkinalaitoksen asiantuntijan Krista Mikkosen mielestä.

Kristan blogikirjoitus on julkaistu Kirkonkellossa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suositus epäasiallista kohtelua ja häirintää ehkäisevistä toimenpiteistä

Olisiko työpaikallanne tarvetta ottaa hyvä käytös haltuun? Se onnistuu hyödyntämällä kirkon pääsopijaosapuolten suositustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.