Hyppää sisältöön

Viestintäpäivässä on mielenkiintoisia puhujia

 

Viestintäpäivässä keskitytään toivoon ja strategiseen viestintään. Katsomme ensin taaksepäin: millaisin strategisen viestinnän keinoin vastattiin maailmanlaajuisen pandemian tuomiin haasteisiin. Pääsemme myös tutustumaan megatrendeihin: miten me viestijät voimme vaikuttaa toisenlaisen, kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen?

Jenny Thuneberg

Jenny Thuneberg.

Jenny Thuneberg kuuluu valtioneuvoston kanslian strategisen viestinnän tiimiin, ja on aikaisemmin työskennellyt pitkään muun muassa eduskunnassa erilaisissa viestinnän tehtävissä.

Anna Solovjew-Wartiovaara

Anna Solovjew-Wartiovaara.

Anna Solovjew-Wartiovaara on tulevaisuusviestijä ja viestinnän johtava asiantuntija. Hän vastaa Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnan viestinnästä sekä työyhteisöviestinnän kehittämisestä. Käytännössä hän yrittää tehdä tulevaisuustiedosta ymmärrettävää ja kiinnostavaa sekä saada mahdollisimman monet mukaan tulevaisuuskeskusteluun. Vapaa-ajallaan hän on innokas ulkourheilija sekä ylpeä lätkä- ja säbämutsi. (Kuva: Miikka Pirinen).

Rebekka Naatus

Rebekka Naatus.

Rebekka Naatus on helsinkiläisen Kallion seurakunnan viestintäpäällikkö. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Oulun seurakuntayhtymän viestintäpäällikkönä ja seurakuntalehti Rauhan Tervehdyksen päätoimittajana. (Kuva: Sanna Krook). 

Lari Lohikoski

Lari Lohikoski.

Lari Lohikoski on verkkoviestintäpäällikkö Kirkon viestinnässä, ja yksi Kirkon tuoreen Ovet auki -strategian kirjoittajista. Lohikoski on tehnyt työuransa digitalisaation, viestinnän ja innovaatioiden parissa ja on koulutukseltaan teologian maisteri ja MBA.