Ilmoittautuminen

Viestintäpäiville ilmoittautuminen alkaa ma 7.5.2018 ja päättyy pe 8.6.2018.
Päiville ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta.

ilmoittaudu

Viestintäpäivien osallistumismaksu on 280 euroa. Tämä sisältää ohjelman torstaina ja perjantaina sekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Osallistujat ovat tervetulleita keskiviikkona 5.9 järjestettäville etkoille, joille ilmoittaudutaan samalla ilmoittautumislomakkeella kuin viestintäpäiville. Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumislomakkeessa annettujen laskutustietojen mukaan. Osallistumismaksu EI sisällä majoitusta, jonka kukin osallistuja varaa ja maksaa itse erikseen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vahvistusviestistä löytyvän peruutuslinkin kautta viimeistään ma 6.8.2018. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta poisjäämisestä laskutetaan koko osallistumismaksu (pois lukien sairaustapaukset, joista on lääkärintodistus).

Kirkon viestintäpäivät on tarkoitettu kirkon työntekijöille sekä kirkkoa lähellä olevien järjestöjen työntekijöille. Mikäli edustat jotakin muuta tahoa, ja haluat osallistua päiville, pyydämme sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä järjestäjiin, joiden yhteystiedot löytyvät ohjelma-sivulta

Kirkon viestintäpäiville osallistuville on oma FACEBOOK-Ryhmä, johon kannattaa liittyä, koska päivien ohjelmamuutokset ja muu tiedotus tapahtuu pääosin sen kautta.

Majoitus

Viestintäpäivät järjestetään radisson blu hotel oulussa, jossa Viestintäpäiville osallistuvien on myös mahdollista majoittua.

Huonehinnat (sis. alv:n, buffet-aamiaisen, Wi-Fi:n, aamu- ja iltasaunan sekä kuntosalin käyttömahdollisuuden):
1hh standard 119€/yö
2hh standard 139€/yö
Lisävuodemahdollisuus: 20€/henkilö/yö

Varaukset tehdään Radissonin Myyntipalvelun kautta:
puh. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.
Mainitse varauskoodi KIRKON VIESTINTÄPÄIVÄT varausta tehdessäsi.

Varaa majoituksesi mahdollisimman pian koska majoituskapasiteetti on rajallinen!
Hotellin tarjoama kiintiövaraus on voimassa 15.8.2018 asti.

Tapahtumapaikan läheltä löytyy myös muita hotelleja, mm.:
Scandic Oulu
Lapland Hotels Oulu
Original Sokos Hotel Arina