Meri-Anna Hintsala

Meri-Anna Hintsala juontaa Viestintäpäivät yhdessä Ville Mäkipellon kanssa. Hän toimii Vantaan seurakuntien viestintäpäällikkönä ja on teologian tohtori. Meri-Anna uskoo hyvään perusviestintään ja toivoo, että ihmiset voisivat saada lämpimiä kokemuksia ja vahvistusta sekä hauskoja oivalluksia kirkon tekemän viestinnän kautta. Meri-Annaa kiinnostaa viestinnän teologia ja kirkon brändi ja niiden vaikuttavuus ihmisten elämässä.

 

Ville Mäkipelto

Ville Mäkipelto on Meri-Annan juontajapari Viestintäpäivillä. Hän on suosittu tietotubettaja, joka tekee tutkimusmatkoja ihmismieleen ja maailmaan. Hän on myös teologian tohtori ja psykologian opiskelija, jota motivoi halu ymmärtää maailmaa ja tehdä siitä kaikille parempi paikka. Ville haluaisi erityisesti, että kirkon inhimillinen rakkauden viesti välittyisi ihmisille yhä selvemmin.

 

Laura Haarlaa

Laura Haarlaa on Viestintäpäivien oma visual story teller. Laura on innokkaasti eri kulttuureihin tutustuva maailman kansalainen, joka nauttii luovasta ja kommunikoivasta työstä monella eri saralla. Hänen NorsuArt-kuvitustyönsä päätyvät kortteihin, kutsuihin ja mm. brändäykseen. Laura toimii myös Tuomasmessun some-henkilönä, englannin kielen kouluttajana ja omenapuiden hoitajana maatilalla, jossa hän elelee ja ihmettelee elämää miehensä Topin kanssa.

 

Eeva-Kaisa (Eevu) Heikura

Eeva-Kaisa (Eevu) Heikura on pitkän linjan viestintäammattilainen ja melko tuore pappi. Kirkon viestinnässä viestintäpäällikkönä vuodesta 2016 työskennellyt Eevu uskoo lujasti, että kirkon organisaatioviestintä on organisaation moniäänisyydestä huolimatta mahdollista tehdä ammattimaisesti, koskettavasti ja pitkäjänteisesti. Eevulla on erityisesti sydämellään – ja työpöydällään – kriisiviestintä, jonka onnistumisen ytimessä ovat hänen mukaansa rauhallisuus, ratkaisukyky ja yhteistyö.

 

Sami Kallioinen

Sami Kallioinen toimii viestintäjohtajana Tampereen seurakunnissa. Hänellä on myös vastuulla tietohallinnon ja kehittämisen johtaminen. Tavoitteena Tampereella on, että tamperelaisen on mahdollista olla kristitty itselleen merkityksellisellä tavalla. Vuorovaikutuksen onnistuminen on keskeistä, jotta tavoite saavutetaan. Tämä on mahdollista ainoastaan silloin, kun luottamus säilyy. Tähän tietosuoja-asetus antaa välineitä. Kesällä Samin kasvimaalla kasvaa perunan lisäksi myös lipstikka.

 

Ville Kormilainen

Ville Kormilainen työskentelee johtajana viestintätoimisto Tekirin Kuhina-yksikössä. Taustalla on vankka kokemus sekä journalismista että markkinoinnin ja sosiaalisen median eri tehtävistä. Ville on erityisen kiinnostunut nuoresta kohderyhmästä, sosiaalisesta mediasta sekä kuluttajien tavoittamisesta.

 

Katleena Kortesuo

Katleena Kortesuo on kriisiviestinnän kouluttaja ja Suomen kallein siivooja, joka putsaa somesotkut ja luuttuaa mainelätäköt. Katleena on kirjoittanut lähes 40 tietokirjaa, ja hänet tunnetaan napakkana keynote-puhujana ja tv-kommentaattorina.

 

Teemu Laajasalo

Teemu Laajasalo on Helsingin hiippakunnan piispa, joka ajattelee, että kirkon perustehtävä on viestin viemistä. Sitä voidaan kutsua evankelioinniksi, julistukseksi, lähetystyöksi, myynniksi, markkinoinniksi, tiedottamiseksi tai viestinnäksi. Teemu on puhunut paljon mediassa ja hänestä on puhuttu paljon mediassa.

 

Rauna Nerelli

Rauna Nerelli on viestintäasiantuntija Celiassa, joka on saavutettavan julkaisemisen ja kirjallisuuden asiantuntija. Rauna on töissään perehtynyt viestinnän lisäksi osallisuuteen ja saavutettavuuteen.

 

Arto O. Salonen

Arto O. Salonen on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia. Hän avartaa kokemusta arvokkaasta elämästä ja edistää siirtymistä kestävään yhteiskuntaan. Hän on professori Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisessä tiedekunnassa ja dosentti sekä Helsingin että Itä-Suomen yliopistoissa.

 

Ilkka Sipiläinen

Ilkka Sipiläinen on yhteiskunnan ja kestävän kehityksen johtava asiantuntija Kirkkohallituksessa. Työtehtäviin on kuulunut viime aikoina mm. Hiilineutraali kirkko 2030 -strategia ja Kirkon ympäristödiplomin päivitys. Vuoden pappi 2011 harrastaa mm. pyöräilyä, merta ja ekoteologiaa.

 

Johanna Sumiala

Johanna Sumiala on median ja viestinnän tutkimuksen apulaisprofessori Helsingin yliopistossa. Hänen erityisalansa on uskonnon ja median tutkimus. Hänen viime vuosien julkaisunsa ovat painottuneet median suhteeseen kuolemaan, rituaaleihin, kriiseihin ja uskontoon.