Hyppää sisältöön

Yleistä julkaisuistamme

Kirkon tutkimuskeskuksella on kolme julkaisusarjaa:

  • Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja
  • Kirkon tutkimuskeskuksen verkkojulkaisuja (www-julkaisuja vuoteen 2013)
  • Publications

Julkaisuja-sarjassa julkaistaan väitöskirjoja ja muita laajoja tutkimusraportteja ja verkkojulkaisuina erityisteemoja käsitteleviä tutkimuksia ja selvityksiä. Publications-sarja käsittää englanninkielisiä tutkimuksia sekä tutkimusraporttien tiivistelmiä.

Edellä mainittujen julkaisujen lisäksi saatavilla on myös raportteja ja muita tekstejä, jotka löytyvät Artikkeleita-alasivulta.

Vuodesta 2019 alkaen toteutamme kaikki painettavat julkaisumme pehmeäkantisina, ja vuodesta 2020 lähtien kaikki julkaisumme ovat tarjolla myös verkkojulkaisuina.

Vasemmasta sivupalkista pääset alasivulle, jolla on esitelty uusimmat julkaisumme tältä vuodelta. Vanhemmat julkaisumme on esitelty omalla alasivullaan julkaisuvuosittain tekijän mukaan aakkostettuina.

Kirkon julkaisut -tietokannassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit hakea hakusanan tai sarjan perusteella kaikkia Suomen evankelis-luterilaisen kirkon keskushallinnon julkaisuja. Palvelusta löytyvät myös tutkimuskeskuksen julkaisut vuodesta 2003 alkaen. 

Ota yhteyttä tutkimustilaus@evl.fi tai tutkimussihteeriin (yhteystieto alempana tällä sivulla), jos sinulla on kysyttävää julkaisuistamme.

Ota yhteyttä