Hyppää sisältöön

Yleistä julkaisuistamme

Julkaisemme Kirkon tutkimus ja koulutus -yksikkönä vuodesta 2022 alkaen vain yhtä julkaisusarjaa, Suomen ev.-lut. kirkon tutkimusjulkaisuja. Aiemmalla Kirkon tutkimuskeskuksella (1969-2021) oli kolme julkaisusarjaa: Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja, Kirkon tutkimuskeskuksen verkkojulkaisuja (www-julkaisuja vuoteen 2013) sekä Publications.

Julkaisujen lisäksi saatavilla on myös raportteja ja muita tekstejä, jotka löytyvät Artikkeleita-alasivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vasemmasta sivupalkista pääset alasivulle, jolla on esitelty uusimmat julkaisummeLinkki avautuu uudessa välilehdessä tältä vuodelta. Vanhemmat julkaisumme on esitelty omalla alasivullaanLinkki avautuu uudessa välilehdessä julkaisuvuosittain tekijän mukaan aakkostettuina.

Kirkon julkaisut -tietokannassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit hakea hakusanan tai sarjan perusteella kaikkia Suomen evankelis-luterilaisen kirkon keskushallinnon julkaisuja. Palvelusta löytyvät myös tutkimusjulkaisujemme tiedot vuodesta 2003 alkaen, ja verkkojulkaisut ovat sieltä ladattavissa. 

Ota yhteyttä tutkimustilaus@evl.fi tai julkaisukoordinaattoriin (yhteystieto alempana tällä sivulla), jos sinulla on kysyttävää julkaisuistamme.

Ota yhteyttä

koordinaattori
Eteläranta 8
00130 Helsinki

Julkaisukoordinaattorina hallinnoin Kirkon tutkimuksen ja koulutuksen julkaisutuotantoa ja osallistun koko Kirkkohallituksen julkaisutoiminnan koordinointiin. Toimin yhteistyössä muun muassa kirjoittajien, toimittajien ja ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa.