Hyppää sisältöön
Kirkon tiedotearkisto

Päivitetty tiedote: Vuosaaren seurakunta järjestää suruhartauden palon uhrien muistoksi

Julkaistu 09.12.2016

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon keskusteluapukanavat on avattu Vuosaaren palon vuoksi. Torstain ja perjantain välisenä yönä Helsingin Vuosaaressa sattuneessa asuntopalossa on kuollut neljä henkilöä, joista kolme oli alaikäisiä lapsia.

Vuosaaren seurakunta järjestää suruhartauden tulipalon uhrien muistoksi Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7, Helsinki) perjantaina 9.12. klo 18.00. Suruhartauteen osallistuvilla on mahdollisuus jäädä konserttiin, jonka alku siirtyy suruhartauden vuoksi noin kello 18.30:een.

Marielundin kappeli Vuosaaren kirkolla (os. Satamasaarentie 7, Helsinki) sekä Katukappeli kauppakeskus Columbuksessa (Vuotie 45, Helsinki ) on avattu hiljentymistä varten. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä. Kappelit ovat avoinna klo 18 asti.

Valtakunnallinen keskusteluapu avoinna

Kirkon keskusteluapua on tarjolla puhelinnumerossa 01019 0071 koko päivän. Chat on avoinna osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ruotsinkielinen Samtalstjänst avautuu klo 20 numerossa 01019 0072.

"Tällainen järkyttävä uutinen koskettaa ihmisiä paitsi lähellä, myös kaukana. Se, että voi jakaa ajatuksia ja keskustella asiasta, helpottaa onnettomuuden aiheuttamien ahdistusten käsittelyssä", sanoo puhelin- ja verkkoauttamisen asiantuntija Titi Gävert Kirkkohallituksesta.

 

Lisätietoja:
Titi Gävert, p. 050 3264 789, titi.gavert@evl.fi