Hyppää sisältöön

Hiljenny verkkohartauksien pariin

Tälle sivulle on koottu seurakuntien ilmoittamien jumalanpalveluksien ja muiden tilaisuuksien suoratoistoja. Jos et löydä oman seurakuntasi tilaisuuksia, voit etsiä niitä seurakuntasi verkkosivustolta.

< Takaisin listaukseen

Kansanlaulumessu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

su 27.3. kello 10.00

Turun tuomiokirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Paastonajan keskellä, Marian ilmestyspäivänä, vietämme iloista juhlaa, kirkko on puettu valkoiseen juhlaväriin. Nuori neitsyt Maria kuulee enkeli Gabrielilta Jeesuksen syntymästä. Katseemme kääntyy hetkeksi joulun suuntaan.

Saamme vieraiksemme messuun Varsinais-Suomen kansanmusiikkiyhdistyksen, Turku Folks! -orkesterin ja Fyyrkantti-yhdistyksen ja vietämme tanssivaa kansanlaulumessua (laulujen sanoitukset Anna-Mari Kaskinen). "Tanssivan kansanlaulumessun" ovat suunnitelleet Suomen Kansanmusiikkiliiton Samuelin poloneesia varten Marjaana Puurtinen, Anu Lahti-Nevala ja Mika Mäntyranta. 

Messussa saarnaa teologiharjoittelijamme Pilvi Sarjala, liturgina on Mika Mäntyranta, avustavina pappeina Iina Matikainen ja Sofia Flinck. Kanttorina toimii Anu Åberg.

Messuun osallistujille jaetaan erillinen käsiohjelma, josta löytyy kaikki messussa laulettavat osat.

Ehtoollisella kaikki leipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä