Hyppää sisältöön

Tapahtumia ja koulutusta

Tulevat Seppopäivät ovat viikolla 44 ti-to seuraavilla seuduilla:

  • 2020 Rovaniemi
  • 2021 Espoon hiippakunta

Seppopäivät 2020 Rovaniemellä

Seppopäivät eli kirkon partiotyön verkostotapaaminen on Rovaniemellä, Lapin urheiluopistossa.27.-29.10.2019. Seppomestareiden työneuvottelu on 26.-27.10. Ohjelmassa liikutaan luonnossa, paneudutaan partiotyön ajankohtaisiin teemoihin kuten peruskirjauudistukseen ja innovoidaan tulevaisuuden katsomuskasvatusta. Ilmoittautuminen avataan elokuussa ja se päättyy 10.10. Osallistumismaksu seppopäiviin on 210 € ja seppomestaripäivään 60 €.

Partiotyön koulutukset 

Seppokoulutus ja seppomestarikoulutus: Partiotyön erityiskoulutuksen moduulit uudistuivat vuonna 2018 ja niiden laajuus on 5 op. Seuraava seppokoulutus (seurakuntien partiotyöntekijän koulutus, 5 op) järjestetään vuosina 2021. 

Seppokoulutus antaa valmiuksia syventää toimintaa seurakunnan partiotyöntekijänä ja kehittää seurakunnan ja partion yhteistyötä erityisesti uskontokasvatuksen alueella. Kurssi soveltuu kaikille niille työntekijöille, joilla on jo perustiedot partiosta ja seurakunnan ja partion yhteisestä työstä (esim. Tervetuloa partiotyöhön -koulutuksesta tai muuten saadut).

Tiedustelut katri.vappula(at)evl.fi

Seppomestarikoulutus (hiippakuntien partiotyön koulutus, 5 op) järjestetään tarvittaessa yhdessä seppokoulutuksen kanssa samoina ajankohtina. Seppomestarikoulutus on mahdollista järjestää myös muuna ajankohtajana yksilöllisesti räätälöitynä koulutuksena.

Päivitetty