Hyppää sisältöön

Seurakuntien osallisuustyöntekijöiden verkosto

Avoin keskusteluforum kaikille, joita nuorten osallisuuden ja vaikuttamisen vahvistaminen kirkossa kiinnostaa. Verkostotapaamiset (4 krt / vuosi) tapahtuvat pääsääntöisesti Teams-alustalla. Mikäli olosuhteet ja tms. rajoitteet sallivat, pyritään yksi kokous järjestämään livenä. Verkostotapaamiset järjestetään yhteistyössä Lasten ja nuorten keskus ry:n kanssa.

Seurakuntien osallisuustyön verkostotapaamiset neljä kertaa vuodessa Teams-alustalla. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse sirpa.syrja@evl.fi

Seuraava kokoontuminen järjestetään keskiviikkona 23.11.2022 klo 13-15 Kirkon talossa, Eteläranta 8. Mahdollisuus myös teams-osallistumiseen. Ilmoittautumisslinkki avautuu lokakuussa.

Verkostotapaamisessa keskustellaan nuorten vaikuttajaryhmistä, LAVA:sta ja muista nuorten osallisuuden vaikuttamiseen liittyvistä asioista. Verkosto on myös oiva vertaistuen paikka, jossa vaihdetaan ideoita, kuulumisia, huolia ja haasteita, jotka liittyvät nuorten osallisuuteen ja vaikuttamiseen niin paikallisella, hiippakunnallisella kuin koko kirkon tasolla.

Jokaisessa tapaamisessa on myös lyhyt koulutuksellinen osio tai verkostoyhteistyökumppanin osallisuustoiminnan esittely.

Tervetuloa mukaan!

Lähetä liittymispyyntö Sirpa Syrjälle (sirpa.syrja@evl.fi)

Päivitetty