Hyppää sisältöön

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030

järjestetään 24. - 26.3.2023 Toimintakeskus AitOssa Tampereella

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030 24-26.3.2023
Ohjelma

Seminaariviikonlopun ohjelmaan pääset tutustumaan klikkaamalla Ohjelma -linkkiä

Nuorten tulevaisuusseminaari kirkko 2030 kokoaa yhteen seurakuntien ja kristillisten järjestöjen nuoria, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita vaikuttamaan niin kotiseurakunnassa kuin koko kirkossa. Seminaarissa nuoret visioivat kirkon tulevaisuutta sekä saavat uusia virikkeitä, näkökulmia ja kavereita eri seurakunnista. Seminaari tukee myös paikallisseurakuntien nuorten vaikuttajaryhmien toimintaa.

Kutsumme seminaariin kaksi nuorta edustajaa kaikista seurakunnista ja kristillisistä järjestöistä. Nuorten tulee olla konfirmoituja ja toivomme, että ainakin toinen heistä olisi alle 18-vuotias. Pidäthän huolta, että myös teidän seurakunnastanne/järjestöstänne on nuoret edustajat mukana seminaarissa.

Seminaarissa nuorten kanssa ovat keskustelemassa kirkon tulevaisuusvaliokunnan jäseniä, kirkolliskokousedustajia, Kirkkohallituksen ja Lasten ja nuorten keskuksen johtajia sekä piispa Mari Leppänen. 

Viikonloppuleiri nuorelle täysihoidolla 70€/hlö (24.2.2023 asti) ja 80€/hlö (10.3.2023 saakka). Hienoa olisi, jos seurakunta/järjestö nuoret ja vastaisi heidän osallistumiskuluistaan. Myös seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt ovat tervetulleita tapahtumaan koko viikonlopuksi tai vaikka yhdeksi päiväksi, myös heille on omaa ohjelmaa, osallistumismaksu heille 155€ /hlö/vlo tai 50€/hlö/pv.

Nuoret voi lähettää seminaariin myös ilman työntekijää. Me seminaarin järjestäjät huolehdimme nuorista seminaariviikonlopun ajan. Henkilökuntamme on vastassa nuoria Tampereen rautatieasemalla ja matkahuollossa, joista järjestetään yhteiskuljetus AitO-toimintakeskukseen perjantaina ja lauantaina. Samoin tapahtuman päättyessä sunnuntaina n. klo 14 lähteviin juniin ja busseihin. 

Toimintakeskus AitOssa on tilaa n. 140 osallistujalle. Jos seurakunnastasi/järjestöstäsi, kahden varsinaisen edustajan lisäksi, haluaa useampi nuori mukaan tapahtumaan, voit ilmoittaa useamman nuoren, mutta ilmoita varsinaiset edustajat ensimmäisenä tai mainitse tieto esim. terveisiä järjestäjille osiossa. Täytämme loput paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen 19.1. - 10.3.2023

https://www.lyyti.in/Nuorten_tulevaisuusseminaari_Kirkko_2030_5012 

Seuraa tiedotusta #kirkko2030 

lue lisää: nuortentulevaisuusseminaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten tulevaisuusseminaari kirkko2030 ohjelma

Päivitetty