Hyppää sisältöön

Diakoniaviestintä

Kirkkohallituksen toiminnallisen osaston diakoniaviestinnän kanavia ovat mm. uutiskirje, verkkolehdet Diakonia+ ja Maan suola sekä sosiaalisen median kanavat. Tervetuloa kuulolle!

Uutiskirje

Diakonia ja yhteiskunta -yksikön uutiskirje lähetetään sähköpostitse kirjeen tilanneille. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi tämän linkinLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Diakonia+

Diakonia+ välittää ajankohtaisia kuulumisia ja puheenvuoroja Suomen ev.lut. kirkon diakonisesta toiminnasta. Diakonia+ palvelee kirkon diakoniasta kiinnostuneita. Tavoitteena on kertoa diakonisesta toiminnasta tavalla, joka innostaa uudistamaan kirkkoa ja yhteiskuntaa.

Maan suola

Maan suola -verkkolehti pyrkii avoimeen vuorovaikutukseen yhteiskunnan ja kirkon välillä. Se pitää esillä sosiaalieettisiä kysymyksiä ja muistuttaa kristillisyyden kokonaisvaltaisuudesta. Maan suolan toimitustyössä on mukana Kirkkohallituksen työntekijöiden lisäksi myös hiippakuntien ja seurakuntien työntekijöitä.

Diakonia sosiaalisessa mediassa

Facebook: Kirkon diakonia ja sielunhoitoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Instagram: Kirkon diakonia

Twitter: @kirkondiakoniaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Diakonia-lehti

Diakonia-lehden viimeinen numero julkaistiin joulukuussa 2019. Kirkkohallituksen toiminnallisen osaston Diakonia ja yhteiskunta -yksikön ylläpitämä verkkolehti Diakonia+ palvelee jatkossa diakonia-alan eri toimijoita (seurakuntien, diakonialaitosten, -järjestöjen, -säätiöiden ja oppilaitosten piirissä toimivia työntekijöitä, vapaaehtoisia, luottamushenkilöitä ja päättäjiä).

Ota yhteyttä

Johtaja
Toiminnallinen osasto
Diakonia ja yhteiskunta
ETELÄRANTA 8
00130 Helsinki

-

Päivitetty