Hyppää sisältöön

Mikkelin hiippakunnan opiskelijoiden KiTOS-päivät

Mikkelin hiippakunnan KiTOS-seminaari 2021 pidetään 2.-3.11.2021 Lankaniemen leirikeskuksessa Mäntyharjulla. Seminaari alkaa tiistaina klo 11.00 ja päättyy keskiviikkona klo 16.00. Leirikeskuksen tiedot löydät https://www.mantyharjunseurakunta.fi

Ilmoittaudu seminaariin 5.10. mennessä sähköpostilla senja.makela@evl.fi tai kotisivujemme kalenteriosiosta KiTOS – Kirkon työhön opiskelevien seminaari, Mäntyharju, Lankaniemen leirikeskus | Mikkelin hiippakunta.  Ilmoita samalla, minkä alan opiskelija olet (oppilaitos), kuka toimi harjoittelusi ohjaajana sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.

Lisätietoja antaa hiippakuntasihteeri Eriikka Jankko (eriikka.jankko@evl.fi)

KiTOS –seminaari 2.-3.11.2021

Lankaniemen leirikeskus, Syvälahdentie 12, Mäntyharju

Tahdomme hiippakunnassamme jatkuvasti kehittää seurakuntaharjoittelua ja siksi kutsumme kaikki Mikkelin hiippakunnan seurakunnissa harjoitelleet/harjoitteluun menevät KiTOS-seminaariin.

Seminaari on tarkoitettu vuonna 2021 hiippakuntamme seurakunnissa työssäoppimisjaksonsa tai seurakuntaharjoittelunsa suorittaville kirkon alan opiskelijoille. Päivä on erityisen tärkeä sinulle, jos olet suuntautumassa seurakuntatyöhön.

Seminaari on osallistujille maksuton. Kirkko korvaa matkakulusi julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan. Lankaniemen leirikeskus sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Mäntyharjun rautatieasemalta. Tarvittaessa junalla tulijoita noudetaan asemalta.

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitukseen. Jos sinulla on terveydellisiä ruoka-ainerajoitteita tai muita kysymyksiä, ota yhteyttä toimistosihteeri Senja Mäkelään senja.makela@evl.fi tai hiippakuntasihteeri Eriikka Jankkoon, eriikka.jankko@evl.fiIlmoita ehdottomasti myös mahdollisesta esteestä.   

KiTOS-seminaarin kanssasi jakavat hiippakuntadekaani Marko Marttila, hiippakuntasihteerit Ulla-Maija Harju, Eriikka Jankko, Ari Tähkäpää ja Timo Vikman.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Päivitetty