Hyppää sisältöön

Henkilöstökoulutus

Kirkko huolehtii seurakunnan työntekijöiden kehittymisestä kirkon työn ammattilaisiksi ja erityisasiantuntijoiksi tarjoamalla henkilöstökoulutusta.

Henkilöstökoulutus tukee ammatillista kehittymistä

Suomen evankelis-luterilainen kirkko huolehtii seurakunnan työntekijöiden kehittymisestä kirkon työn ammattilaisiksi ja erityisasiantuntijoiksi tarjoamalla henkilöstökoulutusta. Kirkon koulutuskeskukselle (KK) on annettu henkilöstökoulutuksen koordinaatiotehtävä ja se julkaisee Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin.

Henkilöstökoulutusta on tarjolla eri tehtäviin ja työuran eri vaiheisiin. Koulutuksissa huomioidaan seurakuntien elämä ja toiminta sekä työelämästä nousevat ja ennakoidut osaamisen tarpeet. Monet koulutukset ovat moniammatillisia.

Henkilöstökoulutuskalenterin (koulutuskalenteri.evl.fi) lisäksi KK julkaisee tilauskoulutustarjonnan ja tiedot verkostotapaamisista (ent. neuvottelupäivät).

Koulutusta järjestävät Kirkon koulutuskeskus ja muut Kirkkohallituksen yksiköt, hiippakunnat sekä kouluttavat laitokset ja järjestöt.

Sivun lyhytosoite: evl.fi/henkilostokoulutus

null Kirkon kasvatuksen päivä verkossa 13.1.2021 - Ilmoittaudu mukaan

Kirkon kasvatuksen päivä verkossa 13.1.2021 - Ilmoittaudu mukaan

Järjestämme Kirkon kasvatuksen päivän verkossa keskiviikkona 13.1.2021. Katso alustava ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!
Julkaistu 17.11.2020
Kirkon kasvatuksen päivä verkossa 13.1.2021

Lue lisää ja ilmoittaudu Kirkon kasvatuksen päivän sivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - seuraa myös tapahtuman somekanavia!

Muistathan ilmoittautua 31.12.2020 mennessä, sillä jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen osallistumislinkin.

Kirkon kasvatus ja perheasiat & tapahtuman suunnittelutyöryhmä

Takaisin