Hyppää sisältöön

Kasteliitteen tilaaminen seurakuntaan

Vauvan ensimmäinen juhla – opas omannäköisiin ristiäisiin on Vauva-lehden väliin ja Vauva.fi-sivustolle tehty kaste ja kummius -teemainen liite, jota voi tilata omakustannehintaan myös seurakuntien käyttöön. Liite sopii hyvin jaettavaksi esim. neuvolayhteistyössä, perhekerhoissa ja kohderyhmää tavoittavissa tapahtumissa tai vaikka lähetettäväksi perheisiin, joihin syntyy lapsi.

 

 

Kirkkohallitus on tuottanut liitteen yhdessä Sanoma Oy:n, Vauvan toimituksen ja seurakuntien kanssa. Liitteen digitaalinen versio lanseerattiin 14.2.2019, kun Vauva-lehden painos liitteen kanssa ilmestyi. Digitaalista versiota kannattaa hyödyntää myös seurakuntien sivuilla.

Liitteen pääkohderyhmänä ovat ensimmäisen vauvansa saaneet tai odottavat vanhemmat, erityisesti äidit. Laajempana kohderyhmänä kummit ja muut ristiäisiin osallistuvat sekä nuoret perheelliset ja perheestä haaveilevat. (Sisällöissä on haluttu puhutella monenlaisia perheitä ja kielessä ja kuvituksessa on pyritty pois ydinperheajattelusta ja muista stereotypioista. Sisältöjä on kohdennettu niille, joille päätös ei ole itsestään selvä ja jotka pohtivat perusteluja kasteen valitsemiselle.)

Valmista liitettä voi tilata 0,65€/kpl+alv kirkkohallituksen kautta 1.3. mennessä ( tilaukset sähköpostitse henna.ahlfors@evl.fi ) 

Liitteestä voi myös tilata esimerkiksi takasivun osalta seurakuntakohtaisesti räätälöityjä versioita (ks. alla). Räätälöityjen versioiden painokustannus on 0,75€/kpl+alv.

Lisätietoja: henna.ahlfors@evl.fi, p. 050 3269012

Räätälöintimahdollisuudet:

Optio 1

Sanoma Media Finland tuottaa ja suunnittelee Kasteliitteen räätälöidyn takasivun avaimet käteen. Sanoma Media Finland ostaa palvelun alihankkijakumppanilta, BetterDays Oy:lta.
Tarjous pitää sisällään starttipalaverin ja kaksi kommenttikierrosta sekä
1. tekstiaineisto + kuvat
2. taitettu sivu. 
 
Starttipalaveri 
Asiakkaan ja projektijohtajan palaveri, jossa käydään läpi asiakkaan valmiit sisältötavoitteet ja pääviestit A5-kokoiselle takasivulle. Maksimi tekstimäärä sivulle on 1500 merkkiä. Sivulle mahtuu max 3 eri juttuaihetta. 
 
Aineisto
Pohjana seurakunnan valmis tekstimateriaali ja kuvavaihtoehdot, jotka toimitetaan projektijohtajalle (Marjo Vuorinen). Kuvavaihtoehtojen luvat valmiiksi kunnossa. Mahdolliset kuvatoimisto- ja piirroskuvitus laskutetaan erikseen. 
 
Sisältöjen suunnittelu, kirjoitus ja editointi
Sivun sisältösuunnitelma: sivun rakenne, aineiston kirjoittaminen juttumuotoon ja editointi.
 
Sivun visuaalinen suunnittelu
Takasivun rakenteen suunnittelu ja taitto sekä kuvien valinta ja reprotyö
 
Aineisto painoon
Graafikko toimittaa valmiin aineiston painoon.
 
Sisällön suunnittelu- ja tuotanto
Yhteensä 975 e + alv
 
+ Räätälöidyn liitteen painattaminen kimppatilauksen yhteydessä 0,75€+alv kappale:
 
1 000 kpl x 0,75€ = 750€+alv
(sisältää paperin, painatuksen ja painolevyjen vaihdon osana valtakunnallisen liitteen painatusta)
 
Yhteensä personoitu liite suunnitteluineen ja painatuksineen 1 725€+alv
Takasivu tuotettu kirkon raaka-aineiston ja toiveiden pohjalta, muuten sama aineisto kuin valtakunnallisessa liitteessä. 
1000 kpl painos. 

Optio 2

Takakannen osittainen räätälöinti (esim. infolaatikko): 420€ + alv
 
Painatus papereineen, 1 000kpl oma painos: 750€ + alv 
 
Yhteensä: 1 170€ + alv
Päivitetty