Etkot keskiviikkona 5.9. klo 19 

Etkoille on ilmoittauduttu viestintäpäivien ilmoittautumisen yhteydessä. Etkoille pääsee tapahtumapassilla, joten käy ensin ilmoittautumassa viestintäpäiville Radisson Blu hotellin ala-aulassa!

Ilmoittautumispiste avoinna ke 5.9. klo 14–18 ja to 6.9. klo 8-10 ja klo 11-13.

Etkot alkavat hotellin ravintola Toivossa kello 19.

Etkojen järjestäjä on tällä kertaa Kirkon Ulkomaanapu, joka kutsuu sinut matkalle kohdemaihinsa lisätyn todellisuuden keinoin. Ohjelmassa on rentoa illanviettoa yhdessä kollegoiden kanssa lasillisen ja pikkupurtavan merkeissä.

Ennakkotapaamiset 

Ennakkotapaamiset järjestetään Radisson Blu Hotellissa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan ennakkotapaamiseen, ilmoittaudu sähköpostitse alla oleviin osoitteisiin. 

 

Kahvitarjoilu
15.00
Lukkari-työpaja. Haemme yhdessä Lukkarin tulevaisuuden suuntaviivoja ja kartoitamme tulevia kehitystarpeita. Samalla pääset keskustelemaan mieltäsi askarruttaneista asioista toisten Lukkarin tekijöiden ja Kirkon viestinnän Lukkari-tiimin kanssa. Ilmoittautumiset: Kimmo Huima (etunimi.sukunimi@evl.fi).
13.00-17.00
Miten kirkko kriisiviestii? Jaetaan parhaita käytäntöjä ja kiintoisia selviytymistarinoita. Muista liittyä myös Kirkon kriisiviestijät -Facebook-ryhmään. Ilmoittautumiset: kirkonviestinta@evl.fi
15.30-17.30