Hyppää sisältöön

Kirkon kasvatuksen päivät

Tervetuloa Kirkon kasvatuksen päivään 2021 verkossa!

Kirkon kasvatuksen päivä verkossa 13.1.2021
OHJELMA - Kirkon kasvatuksen päivä 13.1.2021

(Ohjelma päivitetty 8.1.2021)

Ilmoittautumisaika on päättynyt - kiitos ilmoittautuneille! 

Ilmoittautuneet saavat henkilökohtaisen osallistumislinkin ja infoviestin maanantain 11.1. aikana.

 


Osallistu keskusteluun somessa! Tapahtuman hashtag somessa on #KKP2021

Hyvät kollegat ja Kirkon kasvatuksen päivien ystävät,

Kun käynnistimme Kirkon kasvatuksen päivien 2021 ohjelmahaun viime keväänä, elimme siinä toivossa, että Covid19-pandemia olisi tapahtumaamme mennessä selätetty ja siihen liittyvät rajoitukset purettu. Osittain näin tapahtuikin, mutta loppuvuoden 2020 aikana virustartunnat taas lisääntyivät. 

Meille on tärkeintä sekä osallistujien että ohjelman tuottajien turvallisuus. Pitkän harkinnan jälkeen päätimme siirtää kolmipäiväiset Kirkon kasvatuksen päivät vuodella eteenpäin. 

Järjestämme kuitenkin Kirkon kasvatuksen päivän verkossa keskiviikkona 13.1.2021, hyödyntäen saatuja ohjelmaehdotuksia ja erilaisia verkkoalustoja. Pystymme tarjoamaan monipuolisen kattauksen ajankohtaista ohjelmaa myös yhden päivän aikana, johon Sinä olet tervetullut liittymään mukaan.

Päivän mittaisen virtuaalitapahtuman hinta on 60 euroa. Tällä osallistumishinnalla pystymme varmistamaan laadukkaan etätoteutuksen ja monipuolisen ohjelman. Luottamushenkilöille hinta on 20 euroa, ja opiskelijoille ja eläkeläisille tarjoamme tapahtuman maksutta.

Luvassa on useita ohjelmalinjoja varhaiskasvatuksesta nuorisotyöhön ja perheiden hyvinvointiin, joten valinnanvaraa riittää kuten ennenkin.

Terveisin, 

Kirkon kasvatuksen päivien päätyöryhmä & Kirkon kasvatus ja perheasiat -yksikön väki


Lisätietoa:

Ota yhteyttä

asiantuntija
Toiminnallinen osasto
Kasvatus ja perheasiat
Eteläranta 8
00130 Helsinki
Päivitetty