"Följ med och se" UK 2020 23-26.1.2020 på Lärkkulla

Ungdomens kyrkodagar (UK) är en påverkningskanal för dig som vill påverka hur kyrkan och samhället ska se ut i framtiden. Din församling kan sända dig som ombud till UK som en representant för de unga på din ort. För att komma med ska du vara konfirmerad och mellan 15 och 30 år.

Mer om vad UK är

Vad händer nu?

  • Förhandsinformationen kommer snart till din församling, men redan nu hittar du den på sidan UK 2020.
  • Temasångstävlingen för 2020 är igång! Läs mera längre ner på sidan.
  • Planeringsgruppen Axel Kaaro, Jakob Nylund och Jamika Sandbäck planerar UK2020 tillsammans med personal från KCSA och Lärkkulla. KCSA administrerar förberedelserna.
  • På Första sidans högra kant hittar du UK på Fb, Youtube och Yle. Dessutom hittar du bilder som mediateamet tagit under fliken BILDER/2019.

Nedan hittar du en kort PR-film som gjorts inför UK2020. Den kommer att visas vid olika tillfällen de kommande månaderna och du får också gärna visa den för ungdomar, kolleger och andra intresserade.

PR-film inför UK2020.

Temasångstävling 2020

Nu är det dags att låta kreativiteten flöda och skriva temasång för UK 2020. Du som är i UK-ålder kan delta i tävlingen genom att skriva en sång och skicka materialet till Rebecka Stråhlman. Planeringsgruppen väljer det vinnande bidraget som blir temasång för UK 2020. Temat för UK 2020 är "Följ med och se". Läs mer via länken nedan, låt dig inspireras och skicka ditt bidrag till rebecka.strahlman@evl.fi senast 9.12.2019.

Läs mer om reglerna här.

Visste du att ...

... bland andra samhällspåverkare Mark Levengood och biskop emeritus Björn Vikström varit delegater på UK?

  Bildresultat för björn vikström Bildresultat för mark levengood

Fria förmågors kväll

På lördag kväll ordnar vi i regel Fria förmågors kväll. Hitta gärna på något som du gör ensam eller i grupp med någon som du uppträder med.