Hyppää sisältöön

Liikunta-agentit

Liikunta-agentti on oman seurakunnan liikunta-yhteyshenkilö. Tehtävänkuva muodostuu paikallisista tarpeista oman seurakunnan näköiseksi. Unelma on myös, että seurakuntaan muodostuu Liikunta-agentti -tiimi, johon kuluu työntekijä, aikuinen seurakuntalainen ja nuori seurakuntalainen. Toiminnassa saa edetä kokeilun ja tekemisen kautta “Menkää ja tehkää” -periaatteella.

Liikunta-agentteja on jo melkein joka puolella Suomea!

Liikunta-agentit kokoontuvat tunnin mittaisiin TEAMS kokoontumisiin. Hyvien käytäntöjen avaaminen, yhteinen jakaminen, innostus ja voimaantuminen -teemalla. Alussa voi olla 10 minuutin alustus, joita on ollut pitämässä esim. Erkka Westerlund ja Liikuntapappi Eeva-Liisa "Epsu" Helle-Lahti. Tervetuloa mukaan!

Liikunta-agentin tehtävänkuva muodostuu paikallisista tavoitteista ja tarpeista käsin. Liikunta-agentiksi pääsee kun on esihenkilön lupa ja oma innostus. Valtakunnallisesti on myös hiippakunnallisia Liikunta-agentteja, jotka valitaan kahden vuodeksi kerrallaan. 

 

Seurakunnan Liikunta-agentin tehtävänkuva:

1. Tehdä näkyväksi seurakunnissa tapahtuvaa liikettä ja liikuntaa sekä innostaa lisäämään liikettä seurakunnan toimintaan

2. Luoda verkostoja paikallisiin yrityksiin, kouluihin ja urheiluseuroihin

3. Välittää omalta osaltaan tietoa kokonaisvaltaisen liikkumisen hyödyistä.

4. Edistää kokonaisvaltaista kristillistä ihmiskäsitystä, johon liikunta oleellisesti liittyy.

5. Tehdä tunnetuksi Liikkuva seurakunta –ajattelua

Liikunta-agentit | Liikkuva seurakunta

 

Lisätietoja: Ville Kämäräinen
Päivitetty