Hyppää sisältöön

Kansainvälisyys

Kansainväliset kysymykset ja vastuu lähimmäisestä kuuluvat kirkon kasvatustyöhön. Kansainvälisen ja kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen valmiuksia tarvitaan nykyään kaikkialla.

Lisätietoja: Elise Kyttä, Nuori Kirkko ry: elise.kytta(at)nuorikirkko.fi

Seurakunta elää jo nyt monikulttuurisessa ympäristössä. Sivuilta löydät linkkejä kirkon kasvatustyötä tekevien tahojen materiaaleihin koulutuksiin ja kampanjoihin. Sivuja täydennetään parhaillaan...


Ajankohtaisia tapahtumia

 

Tämän kevään kansainvälinen pääsiäiskurssi Romaniassa on peruttu koronaviruksen takia

Vuoden 2021 kurssi järjestetään 28.3.-4.4.2021 jossain päin Eurooppaa - tietoa tästä luvassa myöhemmin.

 


Forever and ever -festivaali 11.-15.8.2020

Transylvanian (Romania) NMKY kutsuu nuoria "Forever and ever" - festivaaleille 11.-15.8.2020 Aiud'iin (Nagyenyed), joka sijaitsee 70 km Transylvanian pääkaupungista Cluj Napocasta.

Tapahtuma pidettiin edellisen kerran 2018, jolloin se kokosi yli 2000 nuorta viidestä eri maasta ja kahdesta maanosasta yhteen. Tämän vuoden tavoitteena on saada 2500 nuorta paikalle.

Tapahtumapaikkana on Bethlen Gábor College ja piha-alue. Ohjelmat pidetään pääosin seitsemässä teltassa, joista yksi "Change direction" on englanninkielisen ohjelman paikkana.

Festivaalin ohjelmassa on hartauksia, työpajoja ja keskusteluja ja näiden ohjelmien lisäksi tarjolla on urheilua, kahvia ja omaa oleskelua mahdollisesti hiljaisuudessa rukoillen. Ohjelma pitää sisällään iltakonsertit ja muut mielenkiintoiset ohjelmat.

Voit valita majoituksen kahdesta vaihtoehdosta, telttamajoitus Collegen piha-alueella (sis. festarilipun hintaan) ja luokkamajoituksen 20-25 hengen luokissa (myöhemmin ilmoitettavalla hinnalla). Ruokailun voi halutessaan myös varata ennakkoon (sis. aamupala, lounas ja päivällinen). Tämänkin hinta tulee tietoon myöhemmin keväällä.

Viiden päivän festarilippu maksaa 25 euroa.

Lisätietoja paikallisilta työntekijöiltä:

  • Kiss Anna, kissanna0529(a)gmail.com, +40 756 104 860
  • Tussay Szilárd, tusaiszilard(a)gmail.com, ike@ike.ro
  • IKE ja Nuori kirkko ry on EF:n suomalainen jäsenjärjestö. Lisätietoja suomeksi antaa elise.kytta(a)nuorikirkko.fi

 


Suurleiri Tanskassa 7.-16.7.2021 Skandenborgin alueella

Suurleiri kokoaa Tanskalaiseen metsään yli 10.000 lasta ja nuorta viikon leirille. Pääosin leiriläiset ovat 10-16 -vuotiaita ja kansainvälisiä ryhmiä pyydetään myös tuomaan tämän ikäisiä lapsia ja nuoria leirille.

Telttaleirillä ohjelma koostuu mm. leikeistä, peleistä, yhdessäolosta ja huimista uusista kokemuksista. Laita ajankohta itsellesi ylös.

FDF ja Nuori kirkko ovat EF:n jäsenjärjestöjä.

Lisätietoja suomeksi antaa elise.kytta(a)nuorikirkko.fi.

Päivitetty