Hyppää sisältöön

Ulkopuolisuuden ehkäisyn verkostotapaaminen (ex-Erityisnuorisotyön neuvottelupäivät)

Ulkopuolisuuden ehkäisyn verkostotapaaminen 27-28.10.2021 Hyvinkäällä

”Järjestyykö kaikki?”

 

Koronarajoituksista johtuen, joudumme siirtämään Ulkopuolisuuden ehkäisyn verkostotapaamisen ajankohdan. Eli 27-29.4 fyysistä kokoontumista ei pidetä, mutta 27.4. suunniteltu huippuseminaari ”Oireena väkivalta” toteutuu striimattuna. Tilaisuus on samalla "Että kukaan ei jää yksin" -kiertue ulkopuolisuuden ehkäisyn aloitustapahtuma.

Mukana mm. piispa Kaisamari Hintikka, lapsiasianvaltuutettu Elina Pekkarinen, Erätauko säätiön tj Laura Arikka, Poliisi ja kauppakeskuksen edustajat, tutkija x ja Valtioneuvoston tervehdys. Ilmoitamme linkit myöhemmin. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Itse verkostotapaaminen siirtyy 27-28.10.2021 Hyvinkään Sveitsiin, uusittuun hienoon kylpylähotelliin. Jos olet jo ilmoittautunut, niin lmoittautumisesi siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan, mutta jos halua perua, ole yhteydessä minna.oksanen@evl.fi

Ohjelmassa mm. Kuka kuuntelee köyhää nuorta?, Nuorisotyön saavutettavuus ja kokemuksia nuorten kehitysvammaisten kanssa tehtävästä työstä, E-pelaaminen työvälineenä, Nuorisotyön saavutettavuus, Intersukupuolisuus ja sateenkaarityö, Ulkopuolisuuden ehkäisyn linjaukset 2021. Erkka-SM kilpailu, juhlaillallinen. Liikettä ja kelluntaa Hyvinkään Sveitsi -kylpylähotellissa.

Osallistumismaksu:  295,00/hlö 2h/huone tai 395,00 1h/huone, sisältää majoituksen, ruuat, ohjelman. Ohjelma ja ruoka ilman majoitusta sopimuksen mukaan. Ole yhteydessä mikko.makela@evl.fi

Mahdollisuus myös majoittautua sopimushintaan 26.-27.10. 58€/hlö 2hh. 

 

Lisätietoja: Mikko Mäkelä, mikko.makela@evl.fi, 050-4391968

Ilmoittautuminen päivittyy osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Ulkopuolisuuden_ehkaisyn_verkostotapaaminen_6456

 

Tervetuloa Hyvinkäälle!

Päivitetty