Hyppää sisältöön

Tulevaisuuden työelämätaidot

Kirkon pääsopijaosapuolet kutsuvat työntekijät ja työpaikat yhteiseen vuoropuheluun -luomaan kirkosta tulevaisuuden työpaikkaa. Tarjoamme vuoropuhelun foorumeiksi Tulevaisuuden työelämätaidot -verkkovalmennuksen.

Jos olet kirkossa töissä, tervetuloa mukaan hyödyntämään Tulevaisuuden työelämätaidot -valmennusta yhdessä työyhteisösi kanssa. 

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Siksi on tärkeää käydä yhteistä keskustelua työstä ja sen vaatimuksista sekä oman työyhteisön toiminnasta, ja kehittää sekä omia että työyhteisön työtapoja vastaamaan modernin työelämän haasteisiin. Tulevaisuuden työelämä -valmennuskokonaisuus tarjoaa apua yhteiseen vuoropuheluun sekä keinoja oman ja yhteisen työn kehittämiseksi.

Verkkovalmennus on kaikkien kirkossa töissä olevien saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Linkki valmennukseen on Kirkon työntekijöiden intranetissäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Verkkovalmennus sisältää videoita ja tehtäviä. Videoihin on valittavissa myös tekstitys. 
Teemoja on kolme:
1. Oman motivaation johtaminen
2. Työn sujuvuus ja oman jaksamisen johtaminen
3. Kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot

Lisäksi on Vinkkejä sujuvaan etätyöhön -osio. Se tarjoaa apua sujuvaan ja yhteisölliseen etätyöhön.

Voit opiskella verkossa myös omin päin, itse valitsemallasi tavalla. Suositeltavaa on hyödyntää valmennusmateriaalia yhdessä työyhteisön tai tiimin kanssa. Vaihtoehtoja toteutukselle on monia ja omalle tiimille parhaita keinoja kannattaa ideoida ennakkoluulottomasti. Ohjeita siihen löytyy oppimisagentin manuaalista, ks. Sakasti-intra.

Verkkovalmennuskokemuksistaan kertovat: 

Kirteko haastaa kirkon työpaikat rakentamaan luottamusta ja yhteistyötä yhdessä keskustellen. 

Verkkokoulutuksen käytännön toteutuksesta vastaava taho on Filosofian Akatemia.

Linkki verkkokoulutukseen: Kirkon työntekijöiden intranetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoa: kit@evl.fi

 

Verkkovalmennuksen tarjoaa:

Päivitetty