Hyppää sisältöön

Tervetuloa Kirkon koulutuskeskukseen!

Kirkon koulutuskeskus huolehtii tiloissaan järjestettävien koulutusten, kokousten, verkostotapaamisten sekä konferenssien kokous- ja majoitusjärjestelyistä.

  • Viihtyisät kokoontumistilat valoisassa, avarassa rakennuksessa
  • 2 luentosalia ja 8 ryhmätilaa   
  • Yhden hengen majoitushuoneet
  • Helppo saapua sekä julkisilla että omalla autolla
  • Tuusulanjärven kulttuurimaisemat

Kirkon koulutuskeskus Järvenpäässä tarjoaa miellyttävät puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Hyvin varustelluissa ja raikkaasti sisustetuissa luentosaleissa ja ryhmätyöskentelytiloissa järjestyvät niin työkokoukset kuin verkostotapaamisetkin. Koulutuskeskuksen suureen luentosaliin mahtuu noin 50 henkeä.

Viihtyisien luento- ja ryhmätyötilojen kalustus on muunneltavissa tarpeidenne mukaan. Kokoustiloissa käytössänne ovat av-laitteet sekä langaton verkkoyhteys.

Koulutuskeskuksessa on lisäksi oma Agricolan kappeli, jonne mahtuu noin 90 henkeä. Kappeli on tarkoitettu jumalanpalveluskäyttöön, mutta se sopii hyvin myös henkilökohtaiseen hiljentymiseen.

Koulutuskeskus sijaitsee Seurakuntaopiston kanssa yhteisellä kampusalueella. Sinne on helppo saapua Helsingistä linja-autolla tai lähijunalla. Omalla autolla liikkuville on tarjolla maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyys sekä Tuusulanjärven luonnonkaunis ympäristö tekevät Koulutuskeskuksesta houkuttelevan tapahtumapaikan myös kansainvälisille konferensseille.

Majoitushuoneissa omaa rauhaa

Koulutuskeskuksessa on 49 yhden hengen siistiä majoitushuonetta, joista avautuvat rauhalliset pihanäkymät. Vieraiden käytössä on kaksi majoitussiivessä sijaitsevaa oleskelutilaa vapaa-ajanviettoa ja kokouskäyttöä varten.

Iltaisin kokousvieraat voivat hyödyntää kampuksella  sijaitsevaa kuntosalia sekä rentoutua Koulutuskeskuksen kahdessa saunassa. Jos löylyt järvimaisemassa kiinnostavat, voidaan myös kampusalueen rantasauna varata käyttöönne.

Ota yhteyttä

Kokous- ja koulutustilojen  sekä majoituksen lisäksi Koulutuskeskus järjestää tilaisuuteenne ruokailut ja auttaa muissa kokousjärjestelyissä. Suuriin tapahtumiin voidaan varata Koulutuskeskuksen tilojen lisäksi myös Seurakuntaopiston saleja, joista suurimpiin mahtuu 130–500 henkeä.

Millaisia toiveita teillä on tilaisuutenne järjestelyistä? Ota yhteyttä myyntikoordinaattori Gitta Nyyssöseen, niin valmistelut voivat alkaa.

 

Ota yhteyttä

myyntikoordinaattori
Järvenpääntie 640 S
04400 Järvenpää

Gitta Nyyssönen toimii Kirkon koulutuskeskuksen osapäiväisenä (48%) myyntikoordinaattorina.
Hänen tehtäviinsä kuuluvat Koulutuskeskuksen tilojen kokous- ja majoitusjärjestelyt.

Päivitetty